TRABZONSPOR İYİ Kİ RİZE DE YENİLDİ!
Zeki Gökçe

Zeki Gökçe

TRABZONSPOR İYİ Kİ RİZE DE YENİLDİ!

19 Mart 2022 - 00:44

Öyle veya böyle oynanan karşılaşma da sahada herhangi bir kötü durum olmadı.
Oynanmayacak saha da hakem bu maçı oynattı. Buna da eyvallah.
Peki maçtan sonra hemşerimiz dediğimiz, Rizeliyiz dediğimiz, kardeşlerimiz dediğimiz komşumuzun çocukları sizlere soruyorum; Trabzonspor’a neden küfür ettiniz?
Siz Rizeli olamazsınız! Çünkü Gerçek Rizeli hemşerisine ne olursa olsun küfür etmez.
Ve siz Tahir Kıran’dan daha iyi taraftar mısınız? Kesinlikle de hayır.
Çok kötü hava koşullarında ve kar yağışı altın da, Türkiye liglerinin en kaliteli takımı ligin haftalardır lideri ve tek mağlubiyeti olan bir takım Trabzonspor.
Kendi sahasın da gelene gidene yenilen Rizespor bugün aslan kesildi. 3 penaltıyla da 3 puanı alarak ayrıldı sahadan. 
Buna rağmen 1 tane Trabzonsporlu Rizespor’a kötü bir söz söylemedi ama maç biter bitmez stat da salladığınız küfürler sadece çok üzdü beni. Hiç yakışmadı benim Rizelilerime!
Peki soruyorum bu stat da ne mağlubiyetler gördünüz hangi takıma küfrettiniz. Ben söylim mi kendi insanınıza. Kulübün Başkanına futbolcularınıza. Şimdi de galip geldiğiniz maç sonrası en yakın komşunuza, kardeş şehir dediğimiz insanlara bu küfür neyin nesiydi. 
Maç bitti. Rizespor bu maç sonrası 3 puan alarak küme düşme ümidi şimdilik biraz olsun arttı ama inşallah da küme düşmez.
Ancak o küfürleri yapanlar bilsinler ki kötü söz sahibine gider!
Ama unutmayın ki sizin küfürlerinizle Rizeli dostlarımıza kardeşlerimize küsmeyiz. Trabzonspor her zaman Rizespor’un da ağabeyidir, öyle de devam edecektir. Kendi sahanızda dostunuz olduğunu söylediğiniz hayranlık duyduğunuz bir çoğunuzun da 1. Tuttuğu takım Fenerbahçe, Galatasaray, Giresunspor, Altay, A. Demir spor, Başakşehir sizi evinizde yendi ama bu kadar küfür etmediniz de neydi bu Trabzonspor galibiyeti sonrası küfürleriniz!
Ayrıca çok kötü hava koşullarına rağmen Çay Kur Rizespor taraftarı en çok bu maça ilgi gösterdi. 
Acaba Rizeliler bu maça kendi takımlarına destek için mi maça geldiler yoksa Trabzonspor’a küfür etmek için mi. Çok AYIP !
Tanıdığım bildiğim gördüğüm futboldan anlayan tüm Trabzonlu arkadaşlarım Rizespor’un ligden düşmesini istemiyorlar ama çok tanıdığım Rizeli var ki Rizespor’la hiç ilgilenmiyorlar. Bunları bu kulübe maddi manevi her şeyini vererek çalışan Rizespor Başkanı Tahir Kıran defalarca dile getirdi zaten. Yoksa o diğer maçlarda çekirdek çıtlatan seyirciler miydi maçtan sonra bu küfürleri söyleyenler. 
Çok enteresandır ki küme düşmede ki rakipleriyle yaptıkları maçta didi stadına gelmeyenler bu soğuk karda kışta Trabzonspor maçına geldiler. Demek ki Gerçekten Trabzonspor hazımsızlığı var bazılarında. 
Birazdan maçla ilgili söyleyeyim; kaleci Erce sen kulübe de daha heyecanlı ve daha enerjiktin. Bir an önce kaleye geçmeni çok düşünüyordum ama bu maçta gördük ki sen gerçekten ancak kulübe de oturursun. Bugün ki maçta da yine Köybaşı’nın bu takımda işi olamaz. Bunu bu takıma kim aldıysa alsın başına çalsın!  Adamın 1 tane isabetli pası ne top kesmesi ne mücadelede galip gelmesi olmaz mı arkadaş.
Yıllardır birbirine komşu iki güzel ilin futbol mücadelesi sonrasında inanıyorum ki süper lig de 2. mağlubiyetini alan Trabzonsporluları bu küfürler kadar üzmemiştir.
Rizespor küme düşerse acaba yine bizi Trabzonspor mu düşürdü diyecek bu küfürbazlar!

YORUMLAR