SABIRLI TRABZON YOLA DEVAM
Zeki Gökçe

Zeki Gökçe

SABIRLI TRABZON YOLA DEVAM

25 Ocak 2022 - 14:11

Galatasaray gibi güçlü rakibi karşında sabırlı oyunuyla özellikle ikinci yarı gerçek futbolunu sahaya sunan Trabzonspor bu zorlu deplasmanda da üç puanla taraftarlarını uçurdu havalara!
Karlı ve soğuk Galatasaray deplasmanın da Avcı’nın özellikle 2. yarı da ki taktiğiyle sabırla mücadeleden galip gelmeyi başardı.
Bu maçta sadece Galatasaray’ı yenmedi, Hamşik, Djaniny yoktu ama Bakasetas tekrar liglere golleriyle geri döndü ve yılın transferi Visca da ben buyum diyen golüyle bu derbi de 3 puanı almayı becerdi.
 ilk yarı Galatasaray çok iyi idi defansta ve hücumda tehlikeli futbolcularıyla Trabzonspor’a karşı belki üstün bir futbol oynadı ama 3 puanı da Avcı’nın sabırlı yönetimiyle 1 haftalık devreye hem Galatasaray gibi rakibini yenerek hem 3 puan alarak girdi.
Üzülerek belirtiyorum ki bazı Trabzonsporlu olduklarını zanneden taraftar gurubu var ki özellikle sosyal medya da daha maç bitmeden yazdıkları ile gerçekten mide bulandırıyorlar! Bu durum aslında karşıdakilere Trabzonlunun en büyük düşmanı Trabzonlulardır imajını verdiklerini de unutmamaları lazım. Bu sevgi olamaz bu olsa olsa hainlik olur. Belki de lig de en istekli derli toplu hücum ağırlıklı futbolunu oynayan Galatasaray karşısında sabırlı ve akıllı baskıcı bir ikinci yarı izlerlerken Bakasetas füzesiyle beraberliği yakaladı sonra da yılın transferi Visca ben buyum dedirten akıllı vuruşuyla 3 puanı Trabzonspor hanesine yazdırdılar. 
Tekrar yazıyorum bu sene o sene diyerek Trabzonspor’u takip eden taraftarlar gerçekten bazılarınız var ki sanki yıllarca futbol oynamışsınız gibi sosyal medya denilen yerlerinizde yazdıklarınızla sadece mide bulandırıyorsunuz. Ne kadar çok bilmişsiniz futbolu. 
Bu saatten sonra sadece elleriniz çatlayana kadar Trabzonspor’u alkışlayın çünkü bu başarı özellikle 3 büyük denilen 3 İstanbul takımlarını ne hallere düşürdü..
işte bunun da keyfini çıkaralım. Bakın Galatasaray belki de küme düşebilir!

YORUMLAR