ESRA EROL PROGRAMINDA Kİ GERÇEKLER
Zeki Gökçe

Zeki Gökçe

ESRA EROL PROGRAMINDA Kİ GERÇEKLER

26 Mart 2022 - 15:44

Merhaba kıymetli okurlarım. 
Yazmak da okumak kadar önemlidir. Ama en önemlisi okuyanlara ne yazacağındır.
Elbette ki her zaman HAKİMİYET her zaman milletindir. Bizler önce kendimize, ailemize, çevremize ve ülkemize hâkim olmalıyız.
Bizler bu değerlerimize Hâkim olamazsak bu değerlerimize başkaları hâkim olur ve olmaya çalışır.
Bu ilk yazım da sizlere televizyonlarında izlediğimiz Esra Erol programından örnekler vererek bazı konuları paylaşacağım.
Yaşadığımız hayatta hoşumuza giden insanlar ve gitmeyen insanlar da vardır. Hatta ailemizde ve birlikte yaşadığımız işimizde her yerde hoşumuza gitmeyen tasvip etmediğimiz insanlarla da bir arada oluyoruz bazen.
Televizyonlarda her akşam Esra Erol programını zaman buldukça takip ederim. 
Durun hemen önyargıyla yorumlamayın. Çünkü bazı gerçekleri görmek istemez iseniz bile maalesef önünüze çıkabiliyor bu gibi olaylar. Onun için bu gibi programlarda Türkiye’mizde yaşanan “O” tasvip etmediğimiz olaylar orada gözler önüne seriliyor ve bazılarınız da inanmak bile istemediğinizden dolayı “yok canım senaryodur” bunlar diyerek göz ardı ettiğinizi de biliyorum.
Ancak ve ne yazık ki o izlediklerimiz bizim yaşadığımız hayatta ve toplumda yaşanan gerçekler ve bizler de bu gerçekleri tasvip etmediğimizden inanmadığımızdan görmezden geldiğimizden kabul edemiyoruz değil mi? İnanmak istemediğimiz kabul edemediğimiz bu olaylara baktığınız da kocaman bir CAHİLLİK örneklerini göreceksiniz. Okumayan toplum olarak akıllı telefonların dünya da en çok satılan ve alınan ülkesi olduk.
İşte bu akıllı telefonlar sayesin de aptallaşanlarda oldu. Yolunu şaşıranlarda oldu. Hayati hata yapanlarda oldu. Evinin yolunu kaybedenlerde oldu. Çocuklarını eşini ailesini unutanlarda oldu. Çünkü akıllı telefon aslında çok yararlı ama cahilce kullanırsan cahil kalır yolunu kaybedersin. Sonun da da düşersin Esra Erol’un programına. 
Şimdi gelelim diğer konuya.
Özellikle bebe doktorlarının ebeveynlere çocuklara kesinlikle akıllı telefonları, tabletleri yasaklaması çocukların çocuk gibi yaşayarak büyümeleri içindi.
Ama biz büyükleri ne yaptık, aman ağlamasın dedik akıllı telefonu eline verdik sussun diye! Ne oldu karşımıza çok akıllı kuşaklar çıktı. 
Yani sözün özü şu ki eğer siz okumazsanız, okutmazsanız hakimiyet başkalarının eline geçer ve hayatınızı karartır. 
Onun için HAKİMİYET okumakla, öğrenmekle olur. 
Eğer siz hayatınıza hâkim olmak istiyorsanız okuyunuz.

YORUMLAR