ÖPÜLDÜNÜZ ÇOCUKLAR !
Zeki Gökçe

Zeki Gökçe

ÖPÜLDÜNÜZ ÇOCUKLAR !

14 Şubat 2022 - 05:21

ÖPÜLDÜNÜZ ÇOCUKLAR !
Muhteşem seyirci muhteşem maç..
Oyun başlamasıyla her iki takım da güzel bir futbol sergilemek için sahaya çıktığını 41 bin taraftara ve ekran başındaki izleyenlere gösterdiler.
Trabzonspor sahaya en ideal kadrosuyla çıktı. 
Defansta, orta saha da ve ileri de futbolun tüm güzelliklerini gösterdiler. 
Konyaspor 1-0 yenik duruma düştükten sonra kaybedecek bir şeyi olmadığı için tüm riskleri alarak kontrataklarla gol aramaya başladı. Özellikle Trabzonspor da sol tarafta, Tymoteusz Puchacz ile Nwakaeme uyumu Konyasporun sağ tarafından tehlikeli ikili olarak konbinasyon içerisinde tehlikeli ataklar yaptılar. Cornelius ise önceki maçlara nazaran daha rahat ve daha etkili görüldü. Yardımlaşan ve hata yapmayan bir Trabzonspor kadrosu seyir zevki de vererek muhteşem taraftarlarını türbinde ve ekran başında hem mutlu etti hem de heyecanlandırdı. Bu maçta Trabzonspor kaybetse bile bir şey değişmeyecekti ama Konyaspor kaybederse umutları azalacak belki de kaybolacaktı. Dorukan sağ bekte Perez’in yokluğunu hissettirmeden oyuna katkı verdi. Vitor Hugo aynı bildiğimiz gibi ancak ekürü Edgar’ın yokluğunda yanında çok futbolcu denendi ama o yere monte edilen Denswill hiç de yadırganmadı.
Arzulu istekli bir oyunla izlediğimiz ilk yarı da her iki takım da sadece futbol oynamayı ve golü düşündükleri için bu futbol türbinleri de coşturdu. Sanırım ilk yarı harika bir futbol sergilediler ve Vişca oynadığı tüm maçlarda neden alındığını da kanıtladı.
İkinci yarıda da Trabzonsporlu futbolcuların muhteşem oyunu ve özellikle Nwakaeme’nin sihirli çalımlarıyla 4-5 Konya’lı futbolcuların arasında topu Vişca’nın önüne al da at dercesine uzatarak takımının 2. golü bulmasında önemli bir ayaktı. Bu sezon izlediğim en etkili oyun oynayan Konyaspor da oyunu çirkinleştirmedi. Bu arada oyunda gizli bir usta ayak vardı ki Abdulkadir Ömür gerçekten sahada kendine yakışır futboluyla yıldızlaştı. 
Yediğimiz golde de o kalabalıkta hiçbir futbolcumuz öyle bir vuruş beklemedikleri için de golü kalemizde gördük. Soğuk duş!
Türbinleri dolduran ve 90 dakika susmayan taraftarlar ve sahada oynadıkları bu zorlu mücadelede tüm futbolcular ve bu takıma bu güzel oyunu oynatan teknik kadro gerçekten öpüldünüz! 
Bu ara da Koassi de oyuna girdikten sonra aldığı toplarla hem hücum da etkili oldu hem de göze hoş gelen estetik hareketleriyle futbol zevki verdi.
Yani lafın kısası şu ki bu Trabzonspor şampiyon olmak için kurgulanmış ve 1 mağlubiyetle süper ligin gerçekten en iyi takımı olduğunu gösterdi. Konyaspor maçı çok bekleniyordu. Ancak Trabzonspor sevenlerini mu maçı da alarak mutlu ederken rakiplerine de artık susun bu iş burada bitti der gibiydi.
İnanın Avrupai bir futbol ve hata yapmayan Trabzonspor 41 bin seyirci önünde en zor denilen virajı da 3 puanla bitirerek maçın sonun da taraftarlarıyla kolbastı oynamayı da hak ettiler. 
Konyaspor karşılaşmasında gerek taraftar gerekse de Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet bu haftayı da 3 puanla bitirirken ışık görüldü artı.

YORUMLAR