İlk Eleştiriler  
Aytekin Akay

Aytekin Akay

Kuzeyden

İlk Eleştiriler  

19 Ağustos 2019 - 00:41

 
Net görünen eksikler var; hücuma çıkarken, 2-3 oyuncu dışında katkı veren yok. Santraforlarla orta alan arasında 40 metre fark var ki, goller bulmanız zor. Yusuf Yazıcı gitmeseydi demeyeceğim, artık yok. Yanlız, Sosa’yı dirilten, Abdülkadir Ömür’e alan açan, Abdülkadir Parmak’ı ortaya çıkaran biraz da Yazıcı’ymış. 
 
Norveçli golcü, hem geride hem ileride var. Geride neden var? Neden geriye koşmak zorunda. Bunun için Ekuban ve Envekame diye iki adamınız var; Ünal Karaman takımın santraforuna, ‘hücum yerken geri koş’ dememeli. 
 
Yusuf Yazıcı Trabzonspor’un aklı, beyni, beyinciği imiş. İlk maçlardan görünen bu. Bireysel performanslar belirleyici. Kanatlardan yine Envekame ile biraz biraz etkili olsalar da, gol atacak tek adam Shorloth. O halde oraya bir santrafor daha yerleştir Ünal hocam. 
 
Özetle;
Kendi ayarında olmayan bir takıma karşı kalecisi sayesinde 1 puan çıkardı.  Bu bir. Kaleci Uğurcan net 1-2 pozisyon kurtardı.
 
Takımı gençleştireceğiz diye, ekstradan, bazı gereksiz oyuncular transfer edildi ki, 5 genç transfer edilmeseydi de Rodellega gibi adam takımda tutulsaydı.
 
Abdülkadir Parmak sakat değilse ilk 11’de her zaman oynar. Aksini düşünenle futbol konuşmam.
 
Diğer Abdülkadir’e yer bulacak Ünal hoca. 10 numara olmuyor, Forvet arkası olmuyor, ne olacak Ömür’ün saha içindeki yeri, konumu. Serbest oynasın diyorsanız, o zaman başka.
 
Mikel. Oy-na-ya-maz. Parmak’ı yedekte tutup Mikel’le başlarsanız, Kasımapaşa gibi bir rakip bile size üstünlük sağlar. Mikel, 1-2 ayda toparlarsa iyi.
 
AEK’yı izlemedim bilmiyorum, Malatya’yı izledim, biliyorum. Malatya maçı zor geçer, benden söylemesi.   
 

YORUMLAR