Tellioğlu: "Aday Adaylarımızın Aday Olmasını Bekliyoruz"

Of Hayrat Cemiyetinin eski ve yeni yöneticileri belediye başkan aday adaylıklarını açıkladı. Gökhan Balekoğlu Bayrampaşa'dan, Haluk Sadıkoğlu Ataşehir'den, Hakan Şişik Kadıköy'den aday adaylığını açıkladı. Cemiyet başkanı Emrullah Tellioğlu, "Camiamız tüm fertlerine kadar arkadaşlarımızın adaylığına tam detsek vermektedir" açıklamasında bulundu.

Tellioğlu: "Aday Adaylarımızın Aday Olmasını Bekliyoruz"

Of Hayrat Cemiyetinin eski ve yeni yöneticileri belediye başkan aday adaylıklarını açıkladı. Gökhan Balekoğlu Bayrampaşa'dan, Haluk Sadıkoğlu Ataşehir'den, Hakan Şişik Kadıköy'den aday adaylığını açıkladı. Cemiyet başkanı Emrullah Tellioğlu, "Camiamız tüm fertlerine kadar arkadaşlarımızın adaylığına tam detsek vermektedir" açıklamasında bulundu.

Tellioğlu:
Editor: admin
03 Aralık 2023 - 14:32

Aytekin Akay / İstanbul


Hakan Şişik'in adı Kadıköy belediye başkan adayları arasında geçiyor.

Gökhan Balekoğlu, Bayrampaşa'dan aday adaylığını açıkladı. 



Ataşehir'i ve bölgeyi iyi tanıyan Haluk Sadıkoğlu aday gösterilirse ilçeye çağ atlatacak projelere imza atacak. 

Of Hayrat Cemiyet Başkanı Emrullah Tellioğlu
 
Devlet Adamları Cemiyetimizden Çıkıyor
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi, aday belirleme süreci devam ederken, Of Hayrat Cemiyeti Başkanı Emrullah Tellioğlu, cemiyetin her dönemde devletin en üst kademelerine bürokrat ve siyasetçi yetiştirdiğini ve halkımızın da bugüne kadar teveccühünü cemiyetimizde aktif görev almış arkadaşlarımızdan yana kullandığını belirtti.
     
Cemiyetin kurulduğundan bu yana belli bir misyon dahilinde hareket ettiğine dikkat çeken Başkan Tellioğluyaklaşan yerel seçimler öncesi aktif yönetim kurullarından, yeni Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Büyükşehir Meclis Üyeleri çıkacağının müjdesini verdi. Tellioğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Of Hayrat Vakfı ve Derneği ülkemizde kuruluş amacına uygun olarak 60 yıldır hizmet veren bir sivil toplum kuruluşudur. Sosyal ve kamu yararına işler yapan, eğitime destek veren, aile ve birlik olmayı misyon edinmiş Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. 
 
Of-Hayrat Cemiyeti yönetimlerinden Türk siyasetine farklı siyasi partilerden onlarca bakan, milletvekili, bürokrat, belediye başkanı, ve yönetici göndermiştir. Camiamızdan yetişen yöneticiler bulundukları alanlarda üstün hizmetler yaparak Türk toplumunun saygınlığını kazanmıştır. Of-Hayrat cemiyeti bu bağlamda topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmeye devam edecektir.
 
Ülkemize ve insanlığa çok önemli hizmetler eden birbirinden değerli devlet adamlarımız cemiyetimizin içinden çıkmıştır.
 
Şimdi onların yerini yeni kuşak yöneticilerimiz alacak. Derneğimizin ve Vakfımızın Genel Sekreteri, Vakıf Mütevelli Heyeti Üyesi, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı, cemiyetlerimizin içinden çıkan çok değerli bir isim olan Hakan Şişik’i Kadıköy’e Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Hakan Şişik’e tüm camiamızın desteği tamdır. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz ve sonuna kadar yanındayız.”
 
Of Hayrat Cemiyeti Başkan Yardımcısı, Vakıf Mütevelli heyeti üyesi, Ataşehir ve İBB meclis üyesi Mimar ve Müteahhit Haluk Sadıkoğlu Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladığını belirten Emrullah Tellioğlu,  “Uzun zamandır Ataşehir‘de meclis üyeliği ve ilçe teşkilatında hizmet veren Haluk Sadıkoğlu’nun Ataşehir Belidiye Başkan adayı gösterilmesini istediklerini belirtti.
 
Üç dönem Dernek Başkan Yardımcılığı yapan, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi , Vakıf mütevelli heyeti üyemiz, Bayrampaşa ve İBB Meclis üyesi, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu Bayrampaşa Belediye Başkan aday adayı oldu. Üç dönemdir Bayrampaşa’da teknik başkan yardımcılığı ile görevini layıkıyla yapan Gökhan Balekoğlu’nun Bayrampaşa Belediye Başkan adayı gösterilmesini istiyoruz.
 
Cemiyet olarak, yönetim kurullarında halihazırda aktif olarak görev alan bu isimlere desteklerinin tam olduğunu açıklayan Emrullah TELLİOĞLU, sözlerini şöyle tamamladı:  “Of Hayrat Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerimizden; Hakan ŞİŞİK’i Kadıköy Belediye Başkan adayı,Haluk SADIKOĞLU’nu Ataşehir Belediye Başkan adayı, Gökhan BALEKOĞLU’nu Bayrampaşa Belediye Başkan adayı gösterilmelerini ve cemiyet olarak tüm desteğimizle yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.”

 

YORUMLAR