"Hasbi Olanın Hesabı Olmaz"

Bir önceki dönemin içişleri bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği'nde konuştu. Eski bakan, "Hasbi olanın hesabı olmaz. Hayatımda hiç kambura yatmadım. Her şeyi açık yüreklilikle söyledim. Yeni dönem hasbi davranan ve fikri olanların dönemi olacak" açıklamasında bulundu.

"Hasbi Olanın Hesabı Olmaz"

Bir önceki dönemin içişleri bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği'nde konuştu. Eski bakan, "Hasbi olanın hesabı olmaz. Hayatımda hiç kambura yatmadım. Her şeyi açık yüreklilikle söyledim. Yeni dönem hasbi davranan ve fikri olanların dönemi olacak" açıklamasında bulundu.

Editor: admin
19 Mart 2024 - 00:34


 Haber ve Fotoğraflar
Aytekin Akay 
 

 Eski Bakan Süleyman Soylu:

"Hasbi Olanın Hesabı Olmaz"
 
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın son seçimim ifadesiyle ilgili kendisiyle görüştüğünü ve 2028 sonrasında devam etmesi yönünde görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi. Trabzon Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği’nin iftar sonrası sohbet programına katılan eski bakan Süleyman Soylu, hiçbir zaman kambura yatmadığını, doğru bildiği her şeyi anlatmaya devam edeceğini söyledi. Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu akşam burada bir sivil toplum kuruluşundayız. Buralar önemli yerlerdir. Sizi, bizi, herkesi bir arada tutar. Kültür ve gelenek devamlılığını sağlar. Birleşik Makililer gibi derneklerimizde yetişen nesiller birlik beraberliği sağlar. Bu da ülkeye, millete yansır. Bugün çok önemli bir seçim arifesindeyiz. Milletim ve devletim bana çok güzel duygular bahşetti. Sayın Cumhurbaşkanımızla aynı kabinede çalışma şerefine eriştim. Trabzon milletvekili oldum ki, bu benim hayatımda aldığım en onurlu unvanlardan biridir. Çalışma-Sosyal Güvenlik ve İçişleri bakanı olarak hizmet ettim. Teröre karşı amansız mücadele verdik. 15 Temmuz darbesinde darbecilerin kapısına ilk biz dayandık. Hiçbir zaman hesabım olmadı. Hesapla iş yapmadım. Hasbi olanın hesabı olmaz. Fikri olan kazanacak, olmayan kaybedecek. Bu şuurla, ev ev, sokak sokak gezmeye, Erdoğan’ın büyük Türkiye davasını anlatmaya devam edeceğim.”   
 
Bahçelievler Belediye Başkanı Dr.Hakan Bahadır, bu seçimin genel bir seçim olmadığını hatırlatarak, “Tüm adaylara, partilere saygım sonsuz. Ancak, Ak Parti ve CHP dışında hiçbir parti belediye meclisimizde olamayacak. Oylarımızın bölünme zamanı değil. Yeniden Refah, Saaadet, İyi Parti gibi sağ seçmenin olduğu partilere gönül veren vatandaşlarımızı Ak Parti’ye desteğe çağırıyorum. Özellikle Büyükşehir seçimleri ilçe seçimlerinden önemli. Orada daha güçlü desteğe ihtiyacımız olacak” diye konuştu.
 
Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, milletin en güçlü yanının sivil toplum kuruluşları olduğuna dikkat çekerek, “Trabzon sivil toplum kuruluşları her zamanki gücünün de üzerinde. Bugün İstanbul’da seçilecek noktada 78 Trabzonlu meclis üyesi adayımız var. Her partiden seçilecek noktada. Kendilerine başarıları diliyorum” açıklamasında bulundu. 
 
Of Hayrat Birleşik Makililer Dernek Başkanı İdris Türk, Süleyman Soylu, Hakan Bahadır’a katılımları ile ilgili teşekkür ederken, “Bu akşam devlet millet birlikteliğini yaşıyoruz. Sayın bakanımız Süleyman bey bizi hiç yalnız bırakmadı. Her zaman Trabzon sivil toplumunun bir çatısı altında dostane sohbetlere katıldı. Kendisine devletimize ve milletimize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bahçelievler Yenibosna’daki Trabzon Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği’nin iftar sonrası akşam sohbetlerine Pınarca Sosyal Hizmetler Vakfı, Trabzon Güngören İnşaatçılar Dernek temsilcileri ile Trabzon STK temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Eski bakan Süleyman Soylu'ya Makililer yakın ilgi gösterdi. Soylu yaklaşık 3 saat dernek merkezinde kaldı. 
Birleşik Makililer Derneği'nde İftar sonrası sohbete, Trabzon STK temsilcilerinin yanısıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 
 


YORUMLAR