• Reklam

Kübra & Burak Turan Ailesinin Mutlu Günü

Turan ve Onur Ailelerinin en mutlu gününde sevenleri onları yalnız bırakmadı.

Kübra & Burak Turan Ailesinin Mutlu Günü

Turan ve Onur Ailelerinin en mutlu gününde sevenleri onları yalnız bırakmadı.

Kübra & Burak Turan Ailesinin Mutlu Günü
Editor: admin
21 Mayıs 2024 - 22:09

Trabzon'un yetiştirdiği iş insanlarımızdan  Ensa grup a.ş yönetim kurulu başkanı  Osman Turan'ın  Biricik oğlu Furkan ile   Adem Onur'un Biricik kızı Kübra'nın  Düğünü Topkapı Eresin Hotels 'de  birbirinden kıymetli Dostlarının katılımı ile gercekleşti.
 Furkan ve Kübranın nikahını  Fatih belediye başkanı M. Ergun Turan Kıyarken nikah şahitler arasında İş insanı Osman Turan'ın yakın aile dostu Tokat Erbaa belediye başkanı Ertuğrul Karagöl  genç çiftin nikah şahidi oldu.
  Nikahı kıyan Fatih belediye başkanı Genç çiftlere cumhurbaşkanımızın sözünü hatırlatarak hediyesini takıp tebrik ederek mutluluklar dilerken  nikah şahidi Ebaa belediye başkanı  Ertuğrul  Karagöl'de evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim ederek tebrik etti.Nikaha  iş insanları  Mehmet çeker  Akka grup Celal kahraman. Sefer Köse   Teknik Alüminyum'dan Emrullah Nurettin Altuncu. Altuncu inşaat'tan Osman Altuncu Sedef Plaftik İstanbul Bölge Sorumlusu Hamdi Uzun   Göze carpan ön isimlerdi  ve bine yakın davetlinin katılımı ile düğün muhteşemdi.
Gecenin en heyecanlı insanı Damadın babası  Osman Turan tüm misafirlerini  kapıda karşılarken  bu mutlu günlerinde  dostlarının sıcaklığından heyecanlanmaması elde değildi. Bin'e yakın davetli ile tek tek ilgilenen Osman Turan gecede en çok oynayanlar arasında idi. Müzğüin ritmine ayak uyduran  İş insanı osman Turan gece boyunca sahneden inmedi desek yeridir. Damat Furkan Turan ve Gelin Hanım Kübra Turan'ı tebrik eder mutluluklar dileriz.

YORUMLAR