• Reklam

Dernekleri Övdü

Of Cumapazarı Derneği eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ı ağırladı. Bayraktar burada derneklerin önemine değinirken, Trabzon, Of sivil toplum kuruluşları başkanları derneklerin iç ve dış sorunlarını masaya yatırdı. Toplantı müzik dinletisiyle sona erdi.

Dernekleri Övdü

Of Cumapazarı Derneği eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ı ağırladı. Bayraktar burada derneklerin önemine değinirken, Trabzon, Of sivil toplum kuruluşları başkanları derneklerin iç ve dış sorunlarını masaya yatırdı. Toplantı müzik dinletisiyle sona erdi.

Dernekleri Övdü
Editor: admin
23 Mayıs 2024 - 11:06

Haber / Aytekin Akay
Fotoğraflar / Sadullah Dervişoğlu
 
 
Eski Bakan Erdoğan Bayraktar
“Derneklerimiz Sosyal Sorumlu Çalışıyor”


Yaşar Çakır, Erdoğan Bayraktar
 

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, derneklerin, hemşehri duygularının en üst düzeyde yaşandığı yerler olduğunu söyledi. İstanbul Güngören'de merkezi bulunan Of Cumapazarı(CUMDER)’de hemşehrileriyle buluşan eski bakan Erdoğan Bayraktar, sivil toplum kuruluşlarının toplumun en önemli sosyal ihtiyacı olan, kaynaşma ve dayanışma görevini yerine getirdiğini söyledi. Bakan Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü:
“Her bir derneğimiz ve sivil toplum kuruluşumuz çok değerli. Öncelikle hemşehri dayanışması anlamında çok önemli görevleri yerine getiriyorlar. Derneklerimizin buluşma, dayanışma, kaynaşma ve sevgiyi artırma yerleridir. Tüm derneklerimiz sosyal sorumluluk bilinci içinde hemşehrilerimize hizmetlerde bulunuyor. Başka ve yönetim kurullarını ayrı ayrı tebrik ediyorum.”
 
Trabzon Of Cumapazarı (CUMDER) Dernek Başkanı Yaşar Çakır, bakan Erdoğan Bayraktar’a derneklerine gösterdiği ilgi için teşekkür etti. Başkan Çakır şunları söyledi:
“Derneklerimizin çeşitli sorunları var. Bunları zaman zaman konuşuyoruz. Bu akşam da değerli bakanımızın riyasetinde buluştuk. Güngören merkezli derneklerimiz burada. Bunun dışında çeşitli STK’lardan arkadaşlarımız var. Sorunlarımızı konuşarak aşacağımıza inanıyorum.”
 
Of Hayrat Cemiyet Başkanı Emrullah Tellioğlu, cemiyette muhabbet günlerinin 50’ye ulaştığını hatırlatarak, “Bir ya da iki program daha yaparak dernek merkezimizin iki katı tadilata girecek. 2024 Eylül Ekim aylarına kadar tadilatımız devam edecek. Bu süreç zarfında dernek merkezinde bulaşamayacağız ancak sonrasında daha güçlü bir şekilde orada olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Başkan Tellioğlu, derneğin gelir, gider ve diğer mali konuları için Of ve Hayratlı üyeleri bilgilendirdi.
 
CUMDER’in Güngören’deki dernekler buluşması programına Trabzon Sivil Toplum Akademileri Başkanı Hüseyin Ayaz, Of Kıyıboyu Dernek Başkanı Ali Köse, Karacalar Aile Derneği Başkanı Ali Karaca, Güngören İnşaatçılar Derneği Başkanı Azmi Turan ve çok sayıda davetli katıldı.   
 
CUMDER merkezindeki buluşma mini müzik dinletisiyle sona erdi. Kemençede Tarkan Yazıcıoğlu, bağlamada Sebahattin Aytaş ve solist Mürsel Demirci, katılımcılara müzik ziyafeti verdi.


 

YORUMLAR