CUMDER Derneğinden .Özlenen Gece Yaşandı

İstanbul Güngören'de Faaliyet Gösteren Cumapazarı'nın 18.Geleneksel Gecesi Muhteşemdi.

CUMDER Derneğinden .Özlenen Gece Yaşandı

İstanbul Güngören'de Faaliyet Gösteren Cumapazarı'nın 18.Geleneksel Gecesi Muhteşemdi.

CUMDER Derneğinden .Özlenen Gece Yaşandı
Editor: admin
28 Mart 2022 - 13:16


Haber// Zeki Gökçe
 İstanbul  Güngören de özellikle gurbette bulunan Of ve Cumapazarı ilçesinin insanlarının zaman zaman bir araya gelerek hasret giderdikleri CUMDER de Başkan Yaşar Çakır ve yönetiminin “Bölüşürsek Tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz “ düşüncesiyle verdikleri hizmet hemşerileri tarafından da kabul gördü. 
CUMDER faaliyetleri insanlarının birlik beraberlik içerisinde aile kavramıyla dernek binasında verdikleri davetlerle zaman zaman bir araya gelerek gerek kahvaltılı, gerekse de müzikli ortamlar da buluşmaları ile sıcak bağlarının geliştiği görülmekte. Bu konu da yoğun çaba sarf eden Başkan Yaşar çakır ve yönetim kurulu dernek binasını özenle dekor ederek müze gibi eski ve yeni kültürü de yansıtmaktalar. Bu çalışmalarını gören yöre insanı derneğini severek katkılarda vermekteler. 
Her yıl düzenledikleri geleneksel buluşma ve kaynaşma geceleriyle de bir araya geliyorlar. Geçen akşam Bağcılar da Belediye salonun da düzenledikleri buluşma ve kaynaşma gecesinde yoğun ilgi vardı.Radyo ve Proğram Sunucusu Ayhan Ayaz'ın sunumunu yaptığı  Hemşerilerinin yoğun ilgi gösterdikleri bu gece de konuşan CUMDER Başkanı Yaşar Çakır “bizler gurbette yaşayan Oflular, Cumderliler olarak birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz dernek faaliyetlerimizde amacımız memleketimizin insanını gurbette de yalnız bırakmamak için bir arada daha güçlü olmak için derneğimizi seviyoruz ve sevdirmek içinde çaba sarf ediyoruz. Bizim derneğimiz de sadece Oflular değil herkes gelip çayımızı içer, yemeğimizi, ekmeğimizi bölüşürüz. Derneğimize gelen insanları evimize gelen misafir gibi görerek hizmette kusur etmeyiz. Kapılarımız herkese açıktır. Zaman zaman sohbet muhabbetlerimiz olur zaman zaman da gerek bizim yörenin türkülerini bazen de kardeş ilimiz kabul ettiğimiz Urfa sıra geceleriyle eğlenceli gecelerimiz olur. Bizim derneğimizin tek hedefi bölen değil birleştiren dernek olmalıyız. Onun için her gelenimize kapımız açıktır. Dernekçilikte amaç da birlik beraberlik değilmidir? 18. yaptığımız geleneksel buluşma tanışma ve kaynaşma gecemizde yine yoğun ilgi ve kalabalıktan ötürü tüm dostlarımıza hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu gecemizde Trabzon Derneklerinde ki tüm hemşerilerime gerek davetiye göndererek özelliklede Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanına ve yönetimine telefon ederek de davet ettim ama gelmediler. Sağ olsunlar ama gelmediler. Elbette ki gelselerdi daha iyi olurdu. Çünkü bu gibi geceler de amaç tanışmak kaynaşmak. Bizim vazgeçilmez ilkemiz de budur. Bizim dernekte her düşünceden siyasetten insanlar vardır vardır, ama siyaset kavgası yoktur! Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı davetimize gelerek bizleri memnun etmiştir. Kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Tüm katılanlara teşekkür ediyorum.” Dedi.
Gecede Of Cuma pazarlı sanatçı Ahmet Okur, Üsküdar Belediyesi Folklör ekibi, Zeynep Birinci  ve Mesut Çakır Birbirinden Güzel Türküleri ile sahne aldı. Ayrıca Urfa Geceleri ekibi ise geceye sürpriz yaparak güzel bir Urfa gecesi yaşatarak büyük alkış aldı. 
GECEDE ARAMIZDA BULUNAN MİSAFİRLERİMİZ 
*Hiçbir etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan, bu güzel salonu derneğimize tahsis eden Bağçılar’ımızın çok değerli belediye başkanı Sayın Lokman Çağırıcı
.Güngören Kaymaklığı Yazı İşleri Müdürü Halit Seyyar 
.Avukat Sayın Mürsel DEMİR 
.Avrasya Hastanesi Hekimlerinden Onkoloji Uzmanı Prof.Dr.Mustafa Vecdi ERTEKİN 
.Bahçelievler Devlet Hastanesi hekimlerinden Uzman Dr.Sayın Mithat TUNA 
Tsk Mehmetçik vakfı Güngören park AVM teknik müdürü Tahir uzun İdari personel Tuğçe Uyanık 
.Trabzon Dernekpazarı Bld.Bşk.Yrd.Ali AYAZOĞLU
.Avukat Sayın  Mürsel  DEMİR  
.Türkiye Kader Mahkumları Derneği Genel Başkanı Sayın Necdet Yüksel 
. Türkiye Kader Mahkumları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sayın Kadir Zengin 
*Posof Derneği Başkanı Sayın Aydın KARADAĞ ve Yönetimi
*CUMDER TÜRKÜ GURUBU: (Sayın Ali MUŞTU, Ümit Beyazıtlı, Sayın Ela Yaslımürekkep, Sayın Serpil Kaya,  Zekine Meral)
*Rize İkizdere İksenitliler Derneği Başkanı Ömer Okumuş
Of kıyıboyu Derneği başkanı sayın  Ali Köseoğlu
Güngören İşadamları ve İnşaatçılar Sosyal Yardımlaşma Derneği geçmiş dönem başkanı Fikret Turan 
*Of Hayrat Derneği Başkanı Sayın Mustafa Saral 
*Of Saraçlı Derneği Başkanı Sayın Mustafa Bahri Vahapoğlu
*İş İnsanı Sayın Mehmet Taş Taş 
*İyi Parti Güngören İlçe Başkanı Sayın Pelin Sellitepe TURAN
*Of Yazlık Köyü Dernek Başkan Yrd.Av.. Çoşkun Şen
*Güngören Deva Partisi İlçe Başkanı Sayın Mikail Dervişoğlu 
*Cumhuriyet Halk Partisi Güngören Gençlik Kolları Başkanı Sayın Furkan Ak
Gazeteci Sadullah Dervişoğlu  
,*Gazeteci Mustafa Akbaba 
.*Gazeteci Zeki Gökçe
Gecenin en önemli sürpriz ise yapılan açık artırma da CUMDERİN kurucu başkanı ve iş insanı SELUZ kimya sahibi Murat Öztürk ailesiye katıldığı gecede, yapılan açık artırma da  antika hediyeyi en büyük rakamla 61.000 TL karşılığında alarak geceye damgasını vurdu.

YORUMLAR