KÖSEOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bahadır ailesinin biricik kızları Türkan ile Köseoğlu Ailesinin Biricik evladı Feyyaz ile Hayatlarını birleştirerek mutlu sona erdiler.

KÖSEOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bahadır ailesinin biricik kızları Türkan ile Köseoğlu Ailesinin Biricik evladı Feyyaz ile Hayatlarını birleştirerek mutlu sona erdiler.

KÖSEOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Editor: admin
15 Ekim 2023 - 11:53

Bahçelievler kongre ve kültür merkezinde gerçekleştirilen düğün merasimine cok sayıda davetli katılım sağlayarak Köseoğlu ve Bahadır ailelerinin bu mutlu gününe şahit oldular.
İş insanı Ali Köseoğlu ve eşi Hülya Hanım Dvetlileri  kapıda tek tek karşılayarak  katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Türkan ve Feyyaz Köseoğlu Çiftinin Nikahını Bahçelievler belediyesi Nikah memurunun kıydığı nikahta genç çiftler sonsuza kadar evet diyerek salonu dolduran davetlilerden alkışı aldılar.

NİKAH ŞAHİDİ  MİKAİL DERVİŞOĞLU KONUŞTU
Deva partisi Güngören ilçe başkanı Mikail Dervişoğlu Aile cüzdanını Gelin hanıma vermeden önce kısa bir konuşma yaparak.Feyyaz ve Türkan  çiftimizin mutluluğuna şahitlik ediyoruz.Genç çifttimize mutluluklar dilerken  her erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır..Aile cüzdanını gelin hanıma  teslim eden  Dervişoğlu  inşallah sizlerinde çocuklarını görürüz.Her iki çiftimize sağlıklı ömürler diler siz değerli davetliler  katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor ve  sizlerde şahit oldunuz genç çiftimizin  nikah akdine  herkese teşekkür ediyor sağlıklı ömürler diliyorum'dedi.

Geceye çok renkli simalarda vardı TDF genel başkanı ismail şatıroğlu  şehir dışında olması dolayısı ile oğlu Av. Yavuz Şatıroğlu  Avcılar ilçe milli eğitim müdürü TDF Başkan Yardımcısı Oğuzhan  Usta     Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz  ve Gençlik kolları Güngören İnşaatcılar Derneği Başkanı Mehmet Turan Cevat Dervişoğlu  Deva partisi Güngören ilçe başkanı  Mikail Dervişoğlu  iş insanları mahalle muhtarları sivil toplum örgütü başkanları  aile yakınları ve cok sayıda davetli salonu doldururken Kemencenin üstadı Fikret Katar'ın kemencenin teline dokunması ile  kendini sahnede bulan horon sevdalıları gecede doyasıya eğlendiler.Gecede damat ve gelin hanımda süpriz bir oyun sergileyerek Efe oyunu ile salondakilerin dikkatini çekerek alkışlandılar.
Geç saate kadar eğlenen davetliler gecenin sonunda hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 

YORUMLAR