İbrahim Yılmaz TDF'den Neden İstifa Etti

Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim yılmaz üst çatı Derneği Trabzon Dernekleri Federasyonundan neden istifa etti.

İbrahim Yılmaz TDF'den Neden İstifa Etti

Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim yılmaz üst çatı Derneği Trabzon Dernekleri Federasyonundan neden istifa etti.

İbrahim Yılmaz TDF'den Neden İstifa Etti
Editor: admin
21 Aralık 2023 - 08:03

İstanbulda Trabzon Dernekleri arasında en çalışkan en azimli en fazla proje üreten bir başkan İbrahim Yılmaz Şok bir kararla istifa ettiğini açıkladı.
Güngören Trabzonlular Derneğ'nde dün akşam saatlerinde gercekleştirilen başkanlar toplantısında yapılan görüşmeler neticesinde   Trabzon Dernekleri Federasyonu başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Yılmaz Almış olduğu bu kararla görevlerinden istifa  ettiğini sosyal medya sayfasından duyurdu.

TRABZON KÖY DERNEKLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ
 Güngören'de Dernekcilik noktasında adeta Devrim yaparak   siyasetin bile kafasını alt üst eden İbrahim Yılmaz başkana azimli çalışmaları birilerini çok rahatsız etmiş olacakki siyasi baskı kurmaya kalktı.Başkan Yılmaz aldırış etmedi işini yaptı yapmayada devam etti. Herkesin kadar kendisininde hatası vardır mutlaka güngörende önce köy derneklerini bir araya getirdi  başarılıda oldu.Bunları üst derneklere bağladı.Yetmedi Güngörende  bir ilk daha yaparak başka bir sayfa açtı.

YİNE HERKESİ TER KÖŞE YAPTI
Başkan İbrahim Yılmaz  Güngörende bir ilke daha imza atarak  ilçedeki  il Dernekler birliğini kurarak biradım daha ileri çıktı.Malatya .Diyarbakır .Trabzon. Konya .Bolu. Iğdır.Erzincan. Sivas  il Dernek başkanları ile tek tek görüşerek ilk Dernekler birliğinin kurucu başkanı olarak ilçede Faaliyet gösteren İl Derneklerini harekete gecirdi
.
BAŞKAN BÜNYAMİN DEMİR'LE NEDEN TERS DÜŞTÜ

Başkan İbrahim Yılmaz  yönetimine aldığı MHP'li Gökhan Arslan'dan  Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in  rahatsız olduğunu açıkça ifade etti.

BAŞKAN İBRAHİM YILMAZ İŞİNİ YAPTI.
Çalışmalarına Ara vermeden devam eden başkan proje üstüne proje üretti .Hatta Belediyenim düzenlediği Hamsi Festivalinde  Onlardan cok çalıştı emek verdi.Tüm güçleri elinde  elinde olmasına rağmen  Hepsini toplasan İbrahim Yılmaz Başkan kadar çalışamadılar.

TDF BAŞKANI İSMAİL ŞATIROĞLU NE YAPTI
Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu   secildiği günden beri hemen hemen her gün Güngören'deydi.Adeta Kamp Kurmuştu Güngören'e Hergün bir Dernek'te Başkanlarla bir aaraya Geliyordu.
Peki İsmail Başkan ne olduda Güngören'e Adım atmaz oldu ?
Güngören'den cıkmayan Sayın Şatıroğlu'nu Gören Diğer başkan yardımcıları arasında böbürlenmeler oldu hazımsızlık  oluştu ve  yenikapı etkinliklerine bile  bu iş yansıdı.

 

YORUMLAR