GTİD Başkanlığına Azmi Turan Getirildi

İstanbul Güngören'de Faaliyet gösteren Kısa adı GTİD olan Güngören Trabzonlu İnşaatcılar Derneği başkanlığına Azmi Turan Seçilsi.

GTİD Başkanlığına Azmi Turan Getirildi

İstanbul Güngören'de Faaliyet gösteren Kısa adı GTİD olan Güngören Trabzonlu İnşaatcılar Derneği başkanlığına Azmi Turan Seçilsi.

GTİD Başkanlığına Azmi Turan Getirildi
Editor: admin
12 Mart 2024 - 16:44

Haber video fotoğraflar/
/Sadullah Dervişoğlu

Güngörendeki dernek lokalinde gercekleştirilenve tek liste halinde gidilen  kongrede   Tüm delegelerin oyunu alan Azmi Turan    3 yıllık başkanlık koltuğuna oturdu.
Son yılların en kalabalık kongresine şahit olduğumuz ortamda gercekleştirilen kongrede  Tdf başkanı İsmail şatıroğlu başkan vekili İdris Türk başkan yardımcısı Hasan Keskin Güngören belediyesi başkan yardımcısı Ali Furkan Sevinc  Uğurlu Dernek başkanı Yaşar İlhan  Saraçlı DDernek başkanı Mustafa Bahri Vahapoğlu Kıyıder BaşkanI Ali Köseoğlu Derneğin bir önceki dönem başkanı ve Meclis üyesi adayı Fikret Turan  Güngören belediyesi meclis grup Başkanı Tarık Kanbur. Karacalar Aile Derneği Başkanı Ali Karaca  Akıncılar mahalle muhtarı Sevgi Arslan Haznedar mahallesi Muhtar adayı Ömer Okumuş  dernek üyeleri  katılım sağladı.
Kongre divan başkanlığını İdris Türk    Emin Kaan Çakıroğlu ve  Bahattin Karadağ yaparken  Saygı Duruşu ve istiklal marşımızın ardından dernek geçmiş dönem gelir gider mali bilançoları açıklanarak oy birliği ile kabul edildi.
  Üçyıldır Dernek başkanlığı görevini yürüten Mehmet Turan Bayrağı Azmi Turan'a devrederken kısa bir konuşma yaptı.Başkan Mehmet Turan Yaptığı konuşmada  Dernek üyelerine ve önceki yönetimlere teşekkür ederek bende bayrağı Azmi Turan  Başkanımıza Devrettim.Birliğimiz daim olsun desteklerinizden dolayı herkese teşekkür ediyorum'dedi. 
 Trabzon Dernekleri Federasyonu başkanı ve Güngören belediye başkan yardımcısı Ali Furkan Sevinç kısa Teşekkür konuşmalarının ardından  yeni başkan Azmi Turan  son cümleleri ile herkese teşekkür ederekayrı gayrı yok hepimiz bir tek yürek olacağız yeni nesil stk'cılı ile yeni projeler hazırlayacağız.Gençlerimize önem vereceğiz.Bir kez daha herkese teşekkür ediyorum'dedi.Çekilen Hatıra Foğrafının ardından  sohbet ortamında son buldu.

YORUMLAR