Ethem Sancak' Oflular İsterse Yaparız

Of cemiyetinin 41.muhabbet sohbet günlerinin cok özel konukları oflularla buluştu.

Ethem Sancak' Oflular İsterse Yaparız

Of cemiyetinin 41.muhabbet sohbet günlerinin cok özel konukları oflularla buluştu.

Editor: admin
06 Mart 2024 - 09:37

Of Hayrat cemiyeti Başkanı Emrullah Tellioğlu Göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmalar ile takdir edilirken son cemiyet buluşmasında ülkemizin siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı iki ismi konuk etti.
  41,Cemiyette muhabbet sohbet günlerinde vatan partisi genel başkanı Doğu Perincek ve Genel Başkan yardımcısı iş insanı Ethem sancak  konuğu oldu.
 İş insanı Ehem sancak  yaptığı konuşmada  anılarından bahsederken önemli noktalara değindi.Of belediye başkanı  Salim saalih sarıalioğlu   ve oflularla olan dostluklarından bahsetti.
Ethem sancak yaptığı konuşmada 'Ben her yıl sinop'tan yaz tatiline başlar sarp'ta bitiriirim ama en cok tatilimi Of'ta geciririm.Of belediye başkanım benim iyi dostumdur.Karadeniz vakfının başkan yardımcısıyım rahmetli İbrahim Cevahir ile cok hatıralarımız  vardı. Bir gün bir gazeteci bana bir soru sordu'Siz siirtlisiniz  karadeniz ve  of'a bu kadar yakın durmanız sebebi nedir diye sordular.Bende bunun üzerine Of belediye başkanı kıymetli dostum salim başkanı aradım ve  durumu izah ettim Bana bir hemşerilik beratı verinde benide kurtarın dedim.Bunun üzerine salim sarıalioğlu başkan meclisi toplayarak konuyu gündeme getirip karara bağladılar benida fahri hemşerilik ünvanı verdiler.Ama  bu yetmez opörlerleden de anons edin bu işi belgeleyim sağlama alalım dedim.Kendisi sağolsun beni hiç kırmadı. Bana sorduklarım zaman önceden bir kaç yere bağlıydım şimdi tek bir yere Bağlıyım Dşrek Alah'a diyorum.

OF'A YATIRIM   YAPACAKMISINIZ
Of'a yatırım yapmaya gerek yok oflular dünyaya yatırım yapıyorlar.Soru tekrar edilince  oflu iş ortağım var burada kendisi ile  eğer talep gelirse of'a seve seve yatırım yaparız.

 

YORUMLAR