Başkan Bünyamin Demir STK Başkanları İle Bir Araya Geldi

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir Hemşerilerini kuçaklamaya Devam Ediyor.

Başkan Bünyamin Demir STK Başkanları İle Bir Araya Geldi

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir Hemşerilerini kuçaklamaya Devam Ediyor.

Editor: admin
10 Nisan 2022 - 13:43

Belediye başkanı Bünyamin Demir Ramazan'ın ilk iftar programnı ilçede faaliyet gösteren Vakıf ve Dernek başkanların katılım sağladığı   iftar programı ile bir  araya geldi.
Belediye başkanı Demir  verdiği iftar programında yaptığı konuşmada  katılımcılara seslendi.Bu ay bereket ayı  bizleri bir araya getirene şükürler olsun.Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun  gayretlerimiz ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin rahatı ve huzuru içindir.Bundan sonra bir çok toplantıda bir araya geleceğiz ilçemizin sorunlarını beraber çözeceğiz burada istanbulda hayata tutunma gayretleri içindeyiz.'diyen başkan Bünyamin Demir 1972 yılında Dedem bir yer alıp bir katlı bir ev yaptı daha sonra paramız oldu bir kat daha attı biz böyle tutunmaya çalıştık.Şimdi ülkemiz iyi bir duruma geldi birileri bunları engellemek için bir şeylerin peşinde biz mücadelemizi sürdüreceğiz.
Bügün Doğalgaz  çıkarmaya kadar geldik birileri bundan rahatsız oluyor.Bizleri Terörle bölemiyorlar  Hazmedemiyorlar Ülkemiz büyüyor .Bügün aramıza nifak sokacakların sayılı azaldı  başaramayacaklar. Aşağıdan çok güzel bir nesil geliyor.bunların önünü acacağız destek olacağız.Tarihte olduğu gibi  hak ve Batıl  mücadelesinde  hak'tan yana mücadelmizi sürdüreceğiz. Biz kutrül amarede de çanakkalede de mücadele ettik..Ben belediye başkanı olarak sizlere hizmet için varım ben sizleri Derneklerde ziyaret edip sohbet etmek istiyorum katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum .'dedi.

YORUMLAR