Video Haber// Başkan Bünyamin Demir Trabzonlu STK Başkanları ile Bir araya geldi

İstanbul Güngören İlçe belediye başkanı Dr.Bünyamin Demir Trabzonlu stk başkanlarının ev sahipliğinde Kahvaltıda buluştu.

Video Haber// Başkan Bünyamin Demir Trabzonlu STK Başkanları ile Bir araya geldi

İstanbul Güngören İlçe belediye başkanı Dr.Bünyamin Demir Trabzonlu stk başkanlarının ev sahipliğinde Kahvaltıda buluştu.

Editor: admin
09 Mart 2024 - 23:06


HABER FOTO VİDEO//Sadullah Dervişoğlu
Güngören'de faaiyet gösteren  Of Uğurlu Derneği  Başkanı Yaşar İlhan'ın  ev sahipliğinde  gercekleşen programda Dernek başkanı Yaşar İlhan  Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz 10 mart pazar günü(yarın)  birlik ve beraberliğin önemine değinerek   Trabzon Festivalini festival gibi yaşayacağız ve yaşatmamız lazım bu anlamda hepimize görev düşüyor.Tüm dernek başkanlarımızı ve komşularımızı bekliyoruz'dedi.

 Programa  Belediye başkanı  Bünyamin Demir başkan Yardımcısı Ali Furkan Sevinç  Başkan Özel Kalem müdürü Mehmet seyyar. Dernek Başkanları Yaşar İlhan Ali Sarıtaş. Mehmet Turan.Ali Köseoğlu. Mehmet Kaptan .Önder zeki Keleş. Ali Kahveci   Azmi Turan Mustafa Şahin Grup Başkanı Tarık Kambur ve Meclis Üyesi adayları Akıncılar mahalle muhtarı sevgi arslan Maraşal çakmak mahallesi muhtarı Nuray Aydın Gençosman mahalle muhtarı Sebahattin Kefelioğlu  Haznedar mahallesi Muhtar adayı Ömer okumuş ve Dernek üyeleri katılım sağladı.
Programın Modoretörü Tarık Kambur Öncelikle Festival İçin  tüm Trabzonlu dernek Başkanlarımızın katılım sağlaması birlikteliğimiz için önemli burada sizin olmanız yeterli olmuyor komşularınızıda alın gelin  hem hamsi'ye hemde horon'a doyacaklarını ifade etti,
Program Modarotörü  Tarık Kambur Başkan Bünyamin Demir'e söz vererek  ilçemizde yapılan ve yapılacak Projeler  hakkında detaylı bilgi  paylaşımında bulundui

Güngören'de faaliyet gösteren dernek başkanları ile buluşan başkan Bünyamin Demir Hemşerileri ile sohbet ortamında gecen programda  beş yıl içerisinde yaptığı projeleri anlattı ve önümüzdeki beşyıl içinde hayata gecireceği projelerden bahsetti.
Başkan Dermir geldiğimiz Günden buyana  iki millet Bahcesi öğrenci istasyonları  hanımeli konağı Gösteri merkezi.Etkinlik alanı  ilçedeki parkların  yeniden düzenlenmesi  Maraşal çakmak  katlı otopark ve yeşil alanlı park yapımı  bu şantiye bitmek üzere gecen süreçteki projelerimizdi.
 
BAŞKAN BÜNYAMİN DEMİR' '''MUSLUK DEĞİŞİMİNE PROJE DEMİYORUZ'''
Başkan Bünyamin Demir yeni Dönemde yapacağımız cok daha güzel projelerimiz var süpriz projeler hazırlıyoruz.Abdi ipekçi okul ve otopark inşaatına Nisan ayında başlıyoruz. ilçemizdeki semt pazarlarını yer bulamadığımız için  kaldıramıyoruz ancak  bu pazar yerlerine düzenleme getireceğiz üzerleri otomatik açılır çadır sistemi ile kapatmayı düşünüyoruz arkadaşlarımız bu proje üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar inşallah bir cok belediye için örnek proje olur 'dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MRAT KURUM BAKAN İLE BAŞLAYACAK
Başkan Bünyamin Demir kentsel dönüşüm ile hiç bahsetmiyorum çünkü bu işin  uzmanı Murat kurum başkanımız olacak.İBB yi aldığı gün mazbatamla beraber kapısına dayanacağım güngören için kentsel dönüşümde  hızlı bir süreçi başlatacağız inşallah'ded











 

YORUMLAR