Trabzonluların İftar Buluşması

Küçükçekmece Trabzonlular Derneği Hemşerilerini iftar programı ile bir araya getirdi.

Trabzonluların İftar Buluşması

Küçükçekmece Trabzonlular Derneği Hemşerilerini iftar programı ile bir araya getirdi.

Editor: admin
23 Nisan 2022 - 12:10

      İki yıl gibi kısa bir süre önce kurulan Küçükçekmece Derneği Başkanı Hafız Şirazi Kaba ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte organize ettikleri İftar programı ile  Hemşerileriyle bir araya gelerek gönül sofrasında  oruçlarını açtılar.
 İftar programına Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi başta olmak üzere  21 mahalle muhtarı  bölgede faaliyet gösteren Trabzonumuzun renkli simaları iş insanlarıda  iftar sofrasında oruçlarını beraber açarak birlik beraberlik  mesajı verdiler.
     Trabzonlular Dernek başkanı Hafız Şirazı Kaba Kısa olarak yaptığı hoşgeldin konuşmasında katılım sağlayan herkese Teşekkür ederek  İlçemizde bulunan tüm hemşerilerimizin burasının var olduğunu bilmelerini ve buaraya gelmelerini kendi evlerine sahip çıkmalarını istiyoruz. Bügün buradaki Fotoğraf çok güzel bu fotoğrafı çoğalmak istiyoruz .Bunuda inşallah hep beraber yapacağız katılımınızdan dolayı herkese tekardan teşekkür ediyorum'dedi.
Belediye başkanı Kemal Cebi Hemşerilerine seslenerek Bize Her Yer Trabzon  sloganının altı boş Değil bunu ifade ederken gönül rahatlığı ile söylüyoruz....İnşallah bu sene o sene Şampiyonuz bu sene  birlikten güç doğar buraları boş bırakmayalım birbirimize sahip cıkalım gün birlik olma günü herkese teşekkür ediyor Kadir gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden kutluyorum' dedi.  Program çay sohbeti ile  geç saate kadar devam etti.


 

YORUMLAR