MENARINI TÜRKİYE KORONA KAHRAMANLARINA 20 MİLYON ADIM BAĞIŞLADI

● Menarini Türkiye“Her Adım Değerli” sosyal sorumluluk kampanyası ile adımlarını çocukların eğitimi için bağışladı.

MENARINI TÜRKİYE KORONA KAHRAMANLARINA 20 MİLYON ADIM BAĞIŞLADI

● Menarini Türkiye“Her Adım Değerli” sosyal sorumluluk kampanyası ile adımlarını çocukların eğitimi için bağışladı.

MENARINI TÜRKİYE KORONA KAHRAMANLARINA 20 MİLYON ADIM BAĞIŞLADI
Editor: admin
27 Haziran 2022 - 11:36

  • 14 Mart Tıp Bayramında başlayan ve 3 ay süren “Her Adım Değerli” sosyal sorumlulukkampanyası Help Steps uygulaması üzerinden yürütüldü. Kampanya dahilinde, sağlık mesleği mensuplarının özel günlerine dikkat çekmek ve pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitimine destek olmakamaçlandı.
 
  • Her Adım Değerli” kampanyası ile Menarini Türkiye çalışanlarının bağışladığı20 milyondan fazla adım Türk Eğitim Vakfı Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na aktarıldı.           
 
 
27 Haziran 2022, Menarini Türkiye Tıp Bayramı, Hemşireler Günü ve Eczacılık Günü kapsamındabaşlattığı adım bağışı kampanyası ile pandemi döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitimi için Help Steps uygulaması içinde açılan burs fonuna katkıda bulundu. 14 Mart Tıp Bayramı’nda başlatılan “Her Adım Değerli” kampanyası, 14 Haziran’da sona erdi.
 
Adım bağışı kampanyası süresince, Menarini çalışanları toplamda 20.572.410 milyon adım atarak 10 milyon adım hedefini aşmış oldu. “Her Adım Değerli” kampanyası ile atılan her bir adım Türk Eğitim Vakfı Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na aktarıldı.
 
Menarini Türkiye Ülke Müdürü Cenk Balcı “Her Adım Değerli” sosyal sorumluluk kampanyası hakkında yaptığı açıklamada “Menarini Türkiye olarak yürüttüğümüz bu kampanya ile özellikle pandemi döneminde sağlık çalışanlarınıngöstermiş oldukları cesur ve özverili çalışmalar için kendilerine teşekkürlerimizi sunmayı ve attığımız her adımda Türk Eğitim Vakfı (TEV) Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na katkı sağlamayı hedefledik.” dedi.
 
Balcı, kampanya başında hedefledikleri adım sayısını aştıklarını belirterek, “Menarini Türkiye olarak,böylesine kapsayıcı ve anlamlı bir iyilik ve sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Süreç boyunca kampanyamıza adımlarıyla katkı sağlayan tüm ekibe teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde de farklı sosyal sorumluluk projelerimizle kamuoyunda farkındalık yaratmaya ve sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
MENARINI TÜRKİYE HAKKINDA
1886 yılında Napoli’de kurulan Menarini, dünya çapında 140 ülkede 17.000’den fazla çalışanıyla ilaçtan tüketici sağlığına kadar geniş bir alanda sağlık çözümleri sunmaktadır. İtalya’nın en büyük ilaç firması olan Menarini, 2001 yılında Türkiye’nin ilk ilaç firması İ.E. Ulagay’ı satın alarak Türk sağlık sektörüne girmiştir. 3 kıtada 38 ülkenin bulunduğu Türkiye, Ortadoğu ve Afrika bölgesini “Bölgesel Merkez” olarak seçtiği Türkiye’den yönetmektedir. Menarini Türkiye, ilaç sektöründe 100 yılı aşkın tecrübesi ile kaliteli ve erişilebilir sağlık çözümleri sunmaktadır. İstanbul'daki fabrikasında Türkiye ve bölge ülkelere sunulan ilaçlarının üretimini yapan Menarini, Türkiye’deki 1000’e yakın çalışanıyla birlikte 300’den fazla ürün ve farklı tedavi seçeneğiyle insanları sağlıklı bir gelecekle buluşturmak için çalışmaktadır. Kincentric Best Employers Türkiye 2021 programı kapsamında Türkiye’nin En İyi İş Yerleri arasında seçilen Menarini Türkiye, insan sağlığı için değer yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.
 
HELP STEPS HAKKINDA
1 milyona yakın kullanıcıya ulaşan ve kullanıcılarını sağlıklı yaşama yönlendirirken bu hedefi adım göndererek desteğe dönüştüren bir uygulama olan Help Steps, ücretsiz olarak tüm akıllı telefonlara indirilebiliyor. Help Steps sayesinde gün içinde atılan adımlar sistemdeki reklamlar, sponsorluklar ve market sayesinde mali bir değere dönüşüyor ve sistemde yer alan birçok farklı kampanya için destek sağlıyor. Help Steps uygulaması içinde şu an için 26 farklı sivil toplum kuruluşu bulunuyor. KIZILAY, AHBAP, KAYD, TEMA, HAÇİKO, TEGV, TOG, UNICEF gibi tanınmış sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra daha birçok dernek ve yararlanıcıya adım aktarılabiliyor. 
 
 
 

YORUMLAR