"Mali Yönden İbrayı Olağan Kongreye Bırakalım"

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, kongre sürecinde sadece başkan ve yönetim seçimi olmasını, mali ibranın olağan kongreye kalması gerektiğini düşünüyor.

"Mali Yönden İbrayı Olağan Kongreye Bırakalım"

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, kongre sürecinde sadece başkan ve yönetim seçimi olmasını, mali ibranın olağan kongreye kalması gerektiğini düşünüyor.

Editor: admin
23 Mart 2023 - 16:25


Aytekin Akay / İstanbul
 
 
 
İsmail Turgut Öksüz
 
“Mali Yönden İbrayı Olağan Kongreye Bırakalım”

 
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, hafta sonu gerçekleşecek olağanüstü kongrede yönetimin mali yönden ibra oylamasının yapılmamasını istedi. İstanbul’da dernek merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelen İsmail Turgut Öksüz ve Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği yönetimi, Ertuğrul Doğan’ın başkanlığını tebrik etti. Öksüz burada yaptığı açıklamada, başkan nezdinde yönetim kurulunu destekleyeceklerini ve başarılı olmasını istediklerini söyledi. Öksüz sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tek adayımız Ertuğrul Doğan’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Kendisini destekleyeceğiz. Desteğimizi sunarken, kongre üyelerinin mali borçla ilgili bilgilendirilmesi gerekiyor. Şampiyon kulübün borcu, şampiyon olduktan sonra nasıl 1 milyar 250 milyon TL’den 3 milyar 800 milyon TL’ye yükseldi? Trabzonspor’un asıl sahipleri kongre üyelerinin bunu kongre günü öğrenmesi gerekiyor. Mali ibra için herkes el kaldıracak. Mali ibranın olağan kongreye bırakılmasını öneriyorum. Eğer bir mali ibra olacaksa Nuri Albayrak’ın mali ibrasını yapalım. Onu ibra etmeyen ve ondan sonra gelen her yönetimi ibra eden kongre üyeleri, Nuri beye olan ibra vefasını da ödemiş olsun. Bu kara lekeyi de tarihimizden silelim.”

İsmail Turgut Öksüz, mali konulardaki eleştirilerimiz baki kalmak şartıyla Ertuğrul Doğan ve yönetim kuruluna yeni dönem için destekleyeceklerini sözlerine ekledi.



 
 İsmail Turgut Öksüz, basın toplantısında şampiyon kulübün borçlarının döndürülemez bir noktaya doğru gitmesinden endişe duyduklarını ifade ederek, mali ibranın olağan kongreye kalması gerektiğinin altını çizdi.
 
 
 

YORUMLAR