GÜNGöREN TRABZONLULAR DERNEĞİ KURULDU

Uzun zamandır kurulması gündemden düşmeyen Güngören’de Trabzon Derneği İbrahim Yılmaz Başkanlığında kuruldu.

GÜNGöREN TRABZONLULAR DERNEĞİ KURULDU

Uzun zamandır kurulması gündemden düşmeyen Güngören’de Trabzon Derneği İbrahim Yılmaz Başkanlığında kuruldu.

GÜNGöREN TRABZONLULAR DERNEĞİ KURULDU
Editor: admin
29 Ekim 2016 - 18:53

Zaman zaman kurulması gündeme gelmesine rağmen, uzun yıllardan bugüne yapılan istişarelerden sonuç çıkamaması sonucu kurulamayan Güngören’de Trabzon Derneği sonunda kuruldu. Kurucular Kurulu Adına açıklama yapan Kurucu Başkan İbrahim Yılmaz; “Trabzonluların Trabzon dışında en kalabalık yaşadığı Güngören’de dernekler, bürokratlar, siyasiler, işadamları, oda başkanları, dinamiklerimiz olan kanaat önderleri ile yaptığımız ziyaret, görüşme ve istişarelerden sonra, Trabzon’umuzu kapsayacak ve temsil edecek şekilde oluşturulan Kurucular Kurulu üyeleri ile karar alınarak kurulmuştur.
Güngören’deki tüm Trabzonluları bir çatı altında toplayarak, tanıştırma, yakınlaştırma, kucaklama, kaynaştırma, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma ile kaybolmaya yüz tutmuş ananelerimiz, kültürümüz, tarihimiz ve folklorumuzun yaşatılması için birlik ve beraberlik içinde karşılıklı iletişim ve sıcak ilişkilerle her platform ve alanda temsil edeceği amacı ve inancı ile kurulmuştur.
Yakın zamanda yapacağımız toplantımızda yukarıda zikrettiğimiz amaçlar ve belirlediğimiz hedeflerimize varmak için faaliyetler ve etkinlikleri planlayarak, projelendirerek yönetim kurullarımız , Gençlerimiz başta olmak üzere, Kadın Kollarımız, diğer Trabzon Derneklerimiz ve tüm Trabzonlularımız ile elele,  kolkola, omuz omuza hep birlikte yeni ufuklara açılacak örnek ve öncü faaliyetlere imza atacağız. Yeni Kurulan Trabzonlular derneğimizin tüm Trabzon Camiasına ve  Güngören’imize hayırlı olsun” dedi.  
 
 

YORUMLAR