Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çicek Trabzonlularla Buluştu

Deva Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çicek Güngören Trabzonlular Derneğinde hemşerileri ile buluştu

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çicek Trabzonlularla Buluştu

Deva Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çicek Güngören Trabzonlular Derneğinde hemşerileri ile buluştu

Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çicek Trabzonlularla Buluştu
Editor: admin
07 Kasım 2022 - 21:32

Deva Partisi Güngören İlçe Başkanlığı çok özel konuklarını Güngören'de ağırladı. Trabzon Deva Partisi  İl Başkanı Kubilay Çiçek Güngören'e çıkartma yaparak hemşerileriyle buluştular.   
, Güngören Trabzonlular Derneği Başkan İbrahim Yılmaz ve yönetimi  Deva Partisi Trabzon  il başkanı Kubilay  Çiçek'i ağırladı.  Deva Partisi  İl Başkan Yardımcısı Onur Avcı ve 3.bölge Kadın Çalışmaları Başkanı Meral Keleş. İstanbul gençlik çalışmaları başkanı Ömer Kaya, Güngören Gençlik Çalışmaları Başkanı Beyazıt Gökhan Çakıl 'da  ziyaret  heyetinde yerlerini aldılar.  Güngören İlçe Başkanı Mikail Dervişoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı ağırlama ziyaretleri sonrasında başkan Mikail Dervişoğlu Teşekkür mesajı yayınlayarak Güngören'lilerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı şükranlarını dile getirdi.
    
   Güngören Trabzonlular Derneğinde düzenlenen kahvaltılı programda Hemşerileri ile buluşan Deva Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çicek  Gösterilen ilgi alakadan memnun olduğunu ifade ederek  Davamız DEVA olmak ve Deva dağıtmaya var gücümüzle halkımızın hizmetinde olmaya devam etmek olacaktır.İlçe başkanımız Mikail Dervişoğlu'nun bölgedeki başarılı çalışmaları  Trabzon'a kadar ulaştı. Bizler Deva partisi mensupları olarak her birimiz  gittiğimiz her yerde yaptığımız saha çalışmaları ile  artarak çoğalıyor ve büyüyoruz.Bügün bizlere kapılarını açan Güngören Trabzonlular Derneği başkanımız İbrahim Yılmaz ve yönetimine  ve bizlerle beraber  burada aynı sofrayı paylaşan tüm katılımcılara Teşekkür ederim.Bu Fotoğraf şunu gösteriyorki  ilçe başkanımız Mikail Dervioğlu Dolu Dolu Çalışıyor  .Hemşehri Derneklerinin birlikteliği bir güç bir kuvvet ve kacınılmaz Başarı Allah Birlikteliğimizi bozmasın Tekrardan Teşekkür ediyorum 'dedi.
Güngören Trabzonlular Derneği başkanı İbrahim Yılmaz  'Kapımız  vatanını bayrağını halkını seven kecaklayan herkese açıktır bu anlamda  siz değerli başkanlarımıza  ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz Burası sizin eviniz  birlik beraberlik adına  çalışmaya gayret gösteriyoruz .Özellikle Mikail Dervişoğlu başkanımızın ilçede siyasi arenaya renk getirdiği apacık ortada   sizlere ve  ilçe başkanımız Mikail Dervioğlu ve yönetimine bu süreçte başarılar diliyoruz.Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum Şahsım ve yönetim kurulum adına.

YORUMLAR