Çebi'den Büyük Destek

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Metin Oktay Stadyumu’nun suni çimini değiştireceklerini, stadyumun tüm koltuk ve dizaynını yeniden yapacaklarının sözünü verdi. Verilen sözler doğrultusunda çalışmalar başladı.

Çebi'den Büyük Destek

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Metin Oktay Stadyumu’nun suni çimini değiştireceklerini, stadyumun tüm koltuk ve dizaynını yeniden yapacaklarının sözünü verdi. Verilen sözler doğrultusunda çalışmalar başladı.

Çebi'den Büyük Destek
Editor: admin
01 Ekim 2022 - 10:33


 
 Aytekin Akay / İstanbul
 

 
 
Başkan’dan Küçükçekmecespor’a Büyük Destek
 
 
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, yeni sezon öncesinde Küçükçekmecespor Metin Oktay Stadyumu’nun yenileneceğini ve kulübe 1 otobüs hediye edileceğinin sözünü verdi.  Verilen sözler doğrultusunda da, stadyumun zemin sökme işlermleri başladı.

Küçükçekmecespor ile Mimarobaspor arasındaki sezon açılışına katılan Başkan Kemal Çebi, bu sezon Metin Oktay Stadyumu’nu ortak kullanacak olan iki kulübe yeni sezon öncesi başarılar diledi. Çebi sözlerini şöyle sürdürdü:
“Küçükçekmecespor, bölgemizin en önemli markası. Tarihi ve Türk futboluna kazandırdığı değerlerle hepimizin anılarında yer alıyor. Ben de burada lisanslı futbol oynadım. Kulüp başkanımız Ahmet Kurşun, yıllardır bu işin çilesini çekiyor. Belediye olarak kulübe desteğimizi göstereceğiz. Gerek stadyum zemini, gerekse tribünler konusunda yeniden düzenlemeler olacak. Taraftarın deplasman otobüs isteği de var. Önceliğimiz stadyumun suni çimini değiştirmek, sonra tribün kısmına el atmak. Taraftarımız deplasmanlara gitmek ister. Bu doğaldır. Onun için de gerekeni yapacağız.”
 
Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, Başkan Çebi’ye destekleri için teşekkür ederken, “Belediyemiz, gerek suni çim gerekse stadyumun genel bakımı için üzerine düşeni yapacaktır. Bugün Yükselen Mimarobaspor ile sezon açılışını yapacağız. Mimaroba ile burayı bir sezon boyunca ortak kullanacağız. Bu stratejik ortaklık için kulüp başkanı Rasim Yüksel ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tek bir amacımız var, buradan Türk futboluna ve sporuna yeni yıldızlar kazandırmak” açıklamasında bulundu. 
Yükselen Mimarobaspor Kulüp Başkanı Rasim Yüksek, ev sahipliği için Ahmet Kurşun’a ve Küçükçekmece halkına teşekkür ederken, “Büyükçekmece ve Küçükçekmece iki komşu ilçe. Bugün burada komşuluktan da daha yakın ve sıcak karşılandık. Yeni sezonda Küçükçekmecespor Tesisleri ve Metin Oktay Stadyumu’nu kullanacağız. Hem bizim için hem de Küçükçekmecespor için sakatlıksız, hayırlı bir sezon diliyorum” diye konuştu. 
Kurban kesimi ile açılan yeni sezona her iki kulübün altyapı oyuncularının yanı sıra, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. 
 

Kulüp başkanları Ahmet Kurşun ve Rasim Yüksel, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin desteklerinden dolayı çok mutlu.

YORUMLAR