Başkanlardan Dostluk Mesajı

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor Sivasspor süper kupa maçı öncesi iki şehrin başkanından dostluk mesajı geldi.

Başkanlardan Dostluk Mesajı

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor Sivasspor süper kupa maçı öncesi iki şehrin başkanından dostluk mesajı geldi.

Editor: admin
29 Temmuz 2022 - 15:28

  İstanbul Güngören’de faaliyet gösteren Sivaslılar Dernek Başkanı Vedat Kılıç ve Trabzonlular Derneği başkanı büyük final öncesi bir araya gelerek kazanan dostluğun olmasını işaret ettiler.
   Sivaslılar Dernek başkanı Vedat kılıç’ın ev sahipliğini yaptığı  toplantıda  davet’e icabet eden Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Yılmaz ve Beraberindeki Dernek başkanları ile  Sivaslıların misafiri oldular. Başkan Vedat Kılıç ve yöneticiler misafirleri kapıda karşılayarak  gönüllere dokundu.
 Ziyaret sohbet ortamında devam ederken Güngören Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Yılmaz Günün anısına Yaklaşan süper kupa maçı öncesi Başkan Vedat Kılıç’a Trabzonspor’un Forma ve atkısını Hediye ederken  kendiside süprizle karşılaştı.Başkan Vedat Kılıç Trabzonlular Dernek başkanı İbrahim Yılmaz’a Sivasspor’un Forma ve atkısını hediye ederek hafta sonu oynanacak olan maç öncesi dostluk kardeşlik mesajı vererek kazananın her zaman dostluğun ve kardaşliğin olmasıdır denilerek ev sahibi Vedat Kılıç yaptığı kısa konuşmada  Bu ziyaretiniz bizleri cok mutlu etmişdir.  Bu dostluk ve kardeşliğin ebedi devam etmesi nesilden nesile büyümesi icin uyum içinde beraber çalışarak başaracağımıza inanıyorum.Tabi ki böyle bir toplantının  hafta sonu oynanacak maç öncesine denk gelmesi bu ziyareti dahada güzelleştirdi.Bu yıl Sivaslılar olarak il defa  tarihinde kupa almanın sevincini yaşadık gönlümüz süper kupa’yıda almadan yana ancak her şeyden önce dostluğun kardeşliğin kazanmasıdır.İki komşu şehrin takımları olarak ikisinede başarılar diliyorum.’dedi. Trabzonlular derneği başkanı İbrahim Yılmaz ise  yaptığı konuşmada şunları söyledi.İşte burada  bir arada oturup sohbet ettiğimiz gibi maçtan sonrada bu sohbetlerin devamı önemlidir.Biz Trabzonlular olarak gönül kapımızın herkese açık olduğunu ifade etmek isteriz .BİZE HER YER TRABZON  derken bu cümlenin boş bir cümle olmadığını kanıtlamış oluyoruz. Bizlere ev sahipliği yapan dernek başkanımızı Vedat kılıç başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.süper kupa finalinde iki takımada başarılar diliyorum.Gönüllere dokunabilmek cok önemlidir. Trabzonsporlu ve sivassporlu taraftarlarımıza  bizleri alkışlatacak  hareketlerde bulunmalarını öneriyoruz’diyerek sözlerini tamamladı.toplantı sohbet ortamında  son buldu.
Haber foto/Sadullah Dervişoğlu/istanbul
 

YORUMLAR