BİR MAĞLUBİYET BAZI HASTALIKLARI DA ORTAYA ÇIKARDI!
Zeki Gökçe

Zeki Gökçe

BİR MAĞLUBİYET BAZI HASTALIKLARI DA ORTAYA ÇIKARDI!

12 Aralık 2021 - 18:58

Trabzonspor cumartesi Antalya karşısında oynadığı futbol ve aldığı skor aslında tüm Trabzonlulara ve Trabzonsporlulara ders vermiştir anlayana!
Trabzonspor Antalya karşısında aldığı mağlubiyet bence sadece ilk mağlubiyetini almış oldu bu sezon ve elbette oyun her zaman 3 neticelidir ve o tecelli etti.
Ancaaaakkk Trabzonspor sevgisi öyle bir hal almış ki bazılarında hastalık vaziyetinde. O hastalarda sağlıklı düşünme bazen olamıyor.
Yani bugüne kadar yere göre sığdırılamayan aldığı skorlarla kendini ligin zirvesine demirleyen Trabzonspor 1 kötü sonuçla,o bazı hasta ve akil düşünemeyen sevenleri olduğunu zannedenler çok bekledikleri şampiyonluk yolunun da uzun bir yol olduğunu ve bu yolda mutlaka mağlubiyetlerde olabileceğini ve tıpkı geçen sen BJK gibi 1 gol farkıyla şampiyon olmasıyla 9 puan puan farkla şampiyon olmanın bir farkı yok önemli olan şampiyon olmak.
Ancak günümüzde maalesef yalan dolanlarında cirit attığı sosyal medya denilen mecrada bilen bilmeyen anlayan anlamayan vur abalıya gibi Trabzonspor’a ve düne kadar göklere çıkarılan Avcı’ya bile laf etmeye başladılar.
Bence bu Trabzonspor sevgisi değil bu hastalık ve tedavi edilmeli. Yani kendini iyi tahlil ederek sosyal medyalarda kirlilik yerine mantıklı yorumlarla birbirimizin moralini bozmayalım.
Bu ligde Trabzonspor şampiyonluk yolun da ne fırtınalarla karşılaşacak ne hastalıklarla ve hastalarla karşılaşacak, bu yolda maalesef çok dingin çok mantıklı ve fozitif düşünerek Trabzonspor üzerinde kötü algılar paylaşmayalım.
Zaten ulusal dediğiniz kanallarda Trabzonspor antisempatinzan yazarlar ve futbol ulemaları bu kadar fark olmasına rağmen o senenin bu sene olmaması için yeterince uğraşıyorlar.
Trabzonspor şampiyonluk yolunda yanında 12. Güç taraftarıyla yan yana olduğu sürece eski efsane dönemler geri gelir. Erman Toroğlu bazen gündemde kalmak için bazı sempatik olma adına söylese de doğru “Trabzonspor bu sene şampiyon olursa en az 5 sene daha şampiyondur” sözü bizleri mutlu ediyorsa bilin ki Trabzonspor rakiplerini de her türlü oyunlarla önlem almaya itiyordur.
Onun için lütfen o sene bu sene olmak istiyorsak bu yol da sadece Trabzonspor’un yanın da yan yana durmaya dik durmaya devam edelim.
 
Zeki GÖKÇE

 

YORUMLAR