Fadime Şimşek Başkanlığa Aday

iyi Parti Güngören İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Fadime Şimşek harıl harıl çalışıyor..

Fadime Şimşek Başkanlığa Aday

iyi Parti Güngören İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Fadime Şimşek harıl harıl çalışıyor..

Fadime Şimşek Başkanlığa Aday
Editor: admin
27 Ekim 2022 - 12:28

iyi Parti Güngören Güngören İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Fadime Şimşek Gece gündüz demeden çalışıyor   İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Fadime Şimşek şu Acıklamayı yaptı.   Ben Fadime Şimşek 
 Sivas doğumluyum.  20 yılı aşkın bir süredir diş ticaretle uğraşıyorum . 2 çocuk annesiyim . Bir çok STK yapılanmasının yönetiminde yer alarak yaşama katkı sundum. 30 yıldır varoluş mücadelesi verdiğim siyasi hayatımın 10 yılı aktif bir şekilde geçti. IYI Partimizin kuruluşundan itibaren sahada alın terimle sürece bizzat şahitlik ettim; sorumluluk aldım.

  5.yılını geride bıraktığımız bu günlerde, her geçen gün  milletimizin teveccühünü kazanarak büyüyen partimizin lideri Genel Başkanımız  Sn.Meral Akşener'in tek adam rejimine karşı verdiği çetin mücadele ve  81 vilayet ; ilçelerde dahil olmak üzere  vatandaşın kapısına kadar giderek;derdiyle dertlenmesi, benimde artık daha fazla  insiyatif almam gerektiği gerçeğini hatırlattı.

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir Cumhuriyet kadını olarak , arkadaşlarımın da ısrarıyla 30 yıllık siyasi hayatıma Güngören Ilçe Başkan Adaylığı ile sürdürmeye karar verdim. 

 Güngörenli yol arkadaşlarımızı küstürdüler.  Ötekileştirip incittiler.  Hırs ve öfkesine teslim olmuş bir yönetim anlayışıyla karabasan gibi çökmüş bu zihniyet İYİ' lere yakışmıyor. 

"Siyâset insan kazanma sanatıdır " gerçeğiyle yola çıktım.  Ve geçmiş tecrübelerimden edindiğim en önemli ayrıntı da bu yöndedir. 


Çalışmak için geliyorum. 
Dayanışarak elele gönüllere iyilik köprüleri kurmaya geliyorum. 
Kırılan, küsen, incinen partilerimizle kucaklamaya geliyorum .

Bu arada geçtiğimiz günlerde Amasra'nin Bartın Ilçesi'nde yaşanan maden faciasında hayatini kaybeden 41 canımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. 


Dünyada artık Grizu patlamsı diye bir şey yok. Yüreklerimizi yakan bu facia  Bu kader değil düpedüz ihmaldir. 

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde bir daha böyle acilarin yaşanmaması diliyorum.

YORUMLAR