Başkan Bünyamin Demir İnşaatcılar Derneğinde Konuştu

Güngören Trabzon İnşaatcılar Derneğinin Düzenlediği Gençlik Buluşmasının bu sabahki Kalvaltı Programına Katılan Belediye başkanı Bünyamin Demir Yaptıklarını ve Yapacaklarını anlattı.

Başkan Bünyamin Demir İnşaatcılar Derneğinde Konuştu

Güngören Trabzon İnşaatcılar Derneğinin Düzenlediği Gençlik Buluşmasının bu sabahki Kalvaltı Programına Katılan Belediye başkanı Bünyamin Demir Yaptıklarını ve Yapacaklarını anlattı.

Editor: admin
20 Kasım 2022 - 15:15

Güngören'in en köklü Derneklerinden olan ve 1992 yılında kurulan 450 üye bulunan ve başkanlığını Mehmet Turan'ın yaptığı Güngören Trabzon inşaatçılar Derneği Gençler Başkanları ile bir araya geliyor  Kahvaltı programını Sosyal Tesislerinde kurdu. Ev sahipliğini Dernek Başkanı Mehmet Turan Gelen Dvetlileri kapıda karşılayarak  Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Trabzon dernekler Federasyon Başkanı İsmail Şatıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Furkan Sevinç, Başkanlık Özel Kalem Müdürü Mehmet Seyyar, Veysel Karani  Cami Baş imam hatibi Memet Şenyiğit,  Güngören inşaatçılar Derneği Onursal Başkanı Fikret Turan ile Radyo programcısı kaptan Hüseyin, taka medya gazetesi sahibi Sadullah Dervişoğluile  basın  mensuplarıyla çok sayıda Dernek üyesi Programa katıldı.
Kahvaltı programı açılış konuşmasını Dernek Başkanı Mehmet Turan yaparken katılımcılara davete icabet ettikleri için teşekkür etti. Dernek Onursal Başkanı Fikret Turan ise birlik beraberlik mesajı verdi. Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu da selamlama konuşmasında mikro milliyetçiliğe karşı olduklarını ancak Trabzonluların çok çalışkan fedakar olduklarını, vatan topraklarını biraz daha fazla sevdiklerini, Trabzonluların vatan fedaileri olduklarını dile getirirken bölucü örgütün tek giremediği il Trabzon olduğunu sözlerine ekledi. 
 Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir de selamlama konuşmasında ilçe genelinde 120 yakın derneğin olduğunu Bugün itibarıyla ilkini gerçekleştirdikleri Güngören inşaatçılar derneğindeki davetle beraber tüm dernekleri ziyarete start verdiklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuşmasında belediye İcraatlarını tek tek dile getirirken, Güngören'in sorunlarını Güngören halkı ile beraber belirlendiğini, yatırımları ona göre yaptıklarını sözlerine ekledi. Projelerin bitmesiyle Güngören'in  kıskandıracak ilçe duruma geleceğini aktardı. İlçedeki  projelerden Güngören Semt projesinin satış kampanyasının çok kısa sonra başlayacağını duyururken, Bilgi Evi, Hanımeli Konağı, millet bahçeleri, Hasbahçe Kültür Merkezi, bilim Güngören, Güngören Akademi, öğrenci istasyonları, Merter'de etkinlik alanı ve ismini sayamadığımız birçok proje hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Vatandaşın kentsel dönüşüm sürecindeki müteahhitlerle olan sorunlarını dile getirirken başkandan yardım istedi.   Belediye Başkanı Bünyamin Demir vatandaşları uyararak kentsel dönüşümü yapacakların bölge müteahhitlerini tercih etmelerini istedi. Dışarıdan gelecek Müteahhitler için de müteahhitin istihbaratının doğru yapılması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. ilçemizde  iki arsanın birleştirilmesi ile bir kat fazla verilme sürecinin Güngören'de çok yavaş işlediğini,  bina sakinlerini daha duyarlı olmasını herkesin elini taşın altına  koymasını istedi. Belediye Başkanı Bünyamin Demir katılımcıların Merak ettiği soruları Tek Tek cevapladı. Program sonunda Bereket sofrasında Veysl karani  Cami imamı Mehmet Şenyiğit'in yaptığı yemek  duası  ile Sema'ya açıldı.. Günün anısına  Bordomavi renkte Trabzon inşaatcılar atkısı  hediye edildi. Günün anısına Hatıra Fotoğrafı çekilerek program son buldu.
 

YORUMLAR