YAZ AGD'YLE BİR BAŞKA

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl düzenlediği Yaz Etkinlikleri bu yıl 17 Haziran'da başlıyor. Uzun yıllardır Yaz Etkinlikleri düzenleyen AGD Başakşehir Şubesi, 2019 yılı Yaz Etkinlikleri için hazırlıklarını tamamladı.

. Konu hakkında bir basın açıklaması yapan AGD Başakşehir Şube Başkanı Ömer Faruk Akyüzlü, “Biz AGD olarak her zaman geçlerimizin maddi ve manevi yönden güçlü olmasını istiyoruz. Yaz etkinliklerinde olduğu gibi yaptığımız her çalışmada bunun için” dedi.
AGD BAŞAKŞEHİR
Milli ve manevi olarak güçlü bir gençlik yetişmesi için çalışan Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) ‘Yaz Etkinlikleri’ 17 Haziran’da başlıyor. Eğitim döneminde yaptığı aktivitelerle öğrencilere destek olan AGD, yaz aylarında organize ettiği ‘Yaz Etkinlikleri’ sayesinde öğrencilerin tatillerinde de yanında oluyor. Uzun yıllardır Türkiye’nin her noktasında Yaz etkinlikleri düzenleyen AGD, Başakşehir’de de yaz etkinlikleri için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yaz Etkinliklerinin başlamasına sayılı günler kala konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenleyen AGD Başakşehir Şube Başkanı Ömer Faruk Akyüzlü, ilçede gerçekleştirilecek 2019 Yaz Etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.
“YAZ ETKİNLİKLERİMİZE BAŞAKŞEHİRLİLERİN YOĞUN İLGİSİ VAR”
AGD’nin Başakşehir’de düzenleyeceği yaz etkinlikleri hakkında açıklamalarda bulunan AGD Başakşehir Şube Başkanı Ömer Faruk Akyüzlü, “Her yıl olduğu gibi bu yılda AGD olarak düzenlediğimiz Yaz Etkinliklerimize Başkaşehirlilerin yoğun ilgisi var. Yaz aylarında çocuklarının hem eğlenip hem öğrenmesini isteyen velilerin gene ilk tercihi biz oluyoruz. ‘Yaz Bizimle Bir Başka’ sloganımızla da bunu belli ediyoruz zaten. 2019 yılı yaz tatili için organize ettiğimiz Yaz Etkinlikleri, 17 Haziran’da AGD Başakşehir İlçe Merkezinde başlayacak. Etkinlikler başladıktan sonra bile kayıtlarımız devam ediyor olacak. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen velileri ilçe merkezimizde bir çay içmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“YAZ ETKİNLİKLERİ 6 HAFTA SÜRECEK”
Ömer Faruk Akyüzlü, Yaz Etkinliklerinin 6 hafta süreceğini belirterek, “Program kapsamında derslerimiz saat sabah 9’dan, öğlen 15’e kadar sürecek. Yaz etkinlikleri için özel olarak seçtiğimiz hocalar eşliğinde öğrencilerimize güzel, verimli ve eğlenceli bir yaz tatili yaşatmak istiyoruz. Manevi, eğitim ve ahlaki yönüyle çocuklarımızın gelişmesi için 9 tane farklı ders belirledik. Bu derslerimiz, adabı muaşeret, ilmihal, siyer, Kuran-ı Kerim, akait, kıssalar, peygamberler tarihi, örnek şahsiyetler ve coğrafyamız olmak üzere hepsi AGD Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan özel bir müfredata göre belirlendi” şeklinde konuştu.
“GENÇLERİMİZİN MADDİ VE MANEVİ YÖNDEN GÜÇLÜ OLMASINI İSTİYORUZ”
Ömer Faruk Akyüzlü, “9 dersimizin yanında öğrencilerimiz için bazı sürpriz etkinliklerimizde olacak. Piknik, havuz, İstanbul gezileri, sosyal aktiviteler ve spor turnuvaları gibi bir çok etkinlik hazırladık.  Biz AGD olarak her zaman geçlerimizin ve çocuklarımızın maddi ve manevi yönden güçlü yetişmesini istiyoruz. Yaz Etkinlikleri gibi yaptığımız her çalışma da bunun için. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizim için bir sorumluluk” diyerek Yaz Etkinliklerinin önemini vurguladı.