Basın mensuplarının sağlığı Büyük Anadolu'ya emanet

Samsun Büyük AnadoluHastaneleri ve Basın İlan Kurumu (BİK) Samsun Şube Müdürlüğü arasında kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

Samsun BüyükAnadoluHastaneleri, kamu, kurumvekuruluşları, siviltoplumkuruluşlarıilegerçekleştirdiğisağlıkprotokolüuygulamasınıgenişbiryelpazeyeyayaraksürdürüyor. 

Sağlıkhizmetlerindenindirimliyararlanmakvesağlanacakolanimkanlardanfaydanlanmakiçinyapılan  kurumsalsağlıkanlaşmasınınbiryenisi de Basın İlanKurumu (BİK) Samsun ŞubeMüdürlüğüileyapıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Samsun BüyükAnadoluHastaneleriKurumsalİlişkilerveİşGeliştirmeMüdürüFatihEsenve Basın İlanKurumu (BİK) Samsun ŞubeMüdürü Mustafa Bayraktararasındayapılanprotokolde, Samsun da yayınyapan basın kuruluşlarınınyetkilileri, çalışanlarıve .dereceakrabalarıBüyükAnadoluHastanesininsağlıkhizmetlerinden %30 indirimlifaydalanacaklar.

BİK Samsun ŞubeMüdürü Mustafa Bayraktar, gerçekleşenanlaşmadanduyduğumemnuniyetidilegetirerek, Hospital Park GrubuİcraKuruluBaşkanıHakanTaşlı, BüyükAnadoluHastaneleriGenelMüdürüGünerArmutlu, KurumsalİlişkilerveİşGeliştirmeMüdürüFatihEsenveçalışanlarınateşekküretti.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Hasta memnuniyetiodaklıve son teknolojikekipmanlar, alanındauzmankadrosuylakalitelihizmetvermeyebüyükönemgösterdikleriniifadeedenBüyükAnadoluHastaneleriKurumsalİlişkilerveİşGeliştirmeMüdürüFatihEsenise, “Kurumanlaşmalarınabiryenisinidahaeklemeninmutluğunuyaşıyoruz. Her zamaniçiçeolduğumuzdestekolduğumuz basın mensuplarımızabuanlaşmaile de olanbağımızıdaha da güçlendirdik. 

BüyükAnadoluHastaneleriolarak her zamansorumluluklarımızınbilincindehareketetmeyeçalışıyoruz.Uzmanlaştığımıztümsağlıkhizmetlerindetıbbınulaştığı en üstdüzeydegüvenilir hasta ve hasta memnuniyetiodaklıvekalitelihizmetveren hasta veçalışangüvenliğiniönplandatutan, hasta haklarınasaygılı, yenilikçivesüreklikendinigeliştirenöncübirkuruluşuz.Bu düşünceleriçinde basın mensuplarımızasağlık, mutlulukveesenliklerdilerim” diyekonuştu.