BAHÇELİEVLERDE TRABZON KAYBETTİ...
ALİ  KARACA

ALİ KARACA

BAHÇELİEVLERDE TRABZON KAYBETTİ...

16 Mayıs 2018 - 20:43

    Bahçelievler Trabzonlular Derneğinin gerçekleştirilen 11. Olağan kongresinde görev değişikliği zaruri sebeplerden dolayı başkanlık el değiştirdi. Herkesin sevdiği ve Bahçelievler'in renkli siması, Siyavuşpaşa'nın çok sevilen genç muhtarı sayın Selami Aykut tüm Muhtarlar Fedarasyonu ve aynı zamanda Bahçelievler Trabzonlular Derneğinin başkanı olarak kendisine dayatılan listeden dolayı aday olmayarak siyasetin kirli ellerinin üzerinde olduğu bir yönetim kurulu için bu dayatmalara boyun eğmeyerek aday olmadı.
     Bahçelievler Trabzonlular derneğinin 11. Olağan kongresi gönül insanı kalpleri keşif etmiş herkesin sevdiği güler yüzlü ve sempatik başkanı sayın Selami Aykut'un mühtiş organizasyon'unda davetli misaferlerin kongrenin yapıldığı salona sığmayarak büyük bir kalabalığı bir araya getirme başarısı göstererek taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Eski başkan Selami Aykut'un icraatları ve Bahçelievler'de yaptıkları ortadadır peki niçin siyasiler böyle başarılarla dolu bir başkanı ve yönetimini el çektirerek bir görev değişikliğine gitmek istediler. Kendilerinin arka planda olacağı bir yönetimi mi göreve getirmek istediler? Maalesef her şey ortada.
     Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Hükümet olma sistemi ve TBMM seçimlerini Bahçelievler Trabzonlular derneği üzerinden koordine edeceklerine inanan bölgenin siyasi aktivistleri yanılacaklarını görecekler? Biz bu duruma mutlaka hep birlikte şahit olacağız. Çünkü dernekciliği lokallerinde oyun oynamak zannedenler, yanılacaklarını anlayacaklar. Bizler Trabzon sevdalısı olan hemşerileriniz niçin siyasiler STK'ları dizayn etmeye çalışırlar. Oysa çok yakında bir seçim var ve hepimiz milli iradenin tecellisi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu felsefeyi iktidar yapmak için mücadele edecektik. Şimdi bu duruma tepkili olan bir çok insanı kongre salonunun da ki davranışlarına şahit olduk.
   Eski başkan Selami Aykut Bahçelievler Trabzonluların 11.Olağan kongresinde müthiş bir veda konuşması yaptı, kendisine tevdi edilen görev için Trabzon'lu hemşerilerine teşekür etti. Bu konuşmada ki görüntüsü zaten herkesin eyvah nasıl böyle bir başkanı kaybettik dedirtecek şekildeydi. Veda eden kendisiydi kaybeden kirli oyunların sahibi Bahçelievler Trabzon derneğini yönetmeye çalışanlar ve hemşerilerimiz oldu. Siyasetçiler ve kaanat önderleri yaptıkları bu çirkin eylemle Siyavuşpaşa'nın genç muhtar'ı sayın Selami Aykut'u daha da büyüterek kaybeden tarafın mağlupları oldular. Salonda ki gerginlik de zaten bu yüzdendi. Kongreyi siyasi arenaya çevirmek isteyen zihniyet bu kaosun da sahipleriydi.
   Böyle bir zihniyete yazıklar olsun? Listene şu adamları alacaksın diye dayatan Trabzon'un sözde duayenleri ve siyasi kimlikli abileri Bahçelievler'de sizlerle birlikte aynı zaman da Trabzon kaybetti, Tarbzon'lular kaybetti. Trabzon ; Türkiyenin iki T'sinin bir araya gelmesiyle birlikte memleketimizin çimentosudur, yapı agregasıdır. Trabzon'un böyle bir marka değeri kaybına uğratmak kimin işine yarar. Sivil toplum örgütlerini arka bahçeye çevirmek isteyenler bilin ki Trabzon'luları birleştirmek adına kurduğunuz bu kurumlar sayesinde insanları ayrıştırarak hemşerilerinizi bölmeye çalışıyorsunuz. Tolum zaten gergin Trabzonluların gazını alacağınıza daha da kötü ayrıştırıcılık ortaya koydunuz.
    Bahçelievler Trabzonlular Derneğinin 11. Olağan kongresinde yapmış olduğu konuşmasıyla AKP  Bahçelievler Belediye başkanı sayın Osman Develioğlu taraflı, tarafsız herkesin takdirini kazanarak beyefendi kişiliğini ortaya koydu. Siyaset bir tecrübe ve deneyim işidir keşke diğer konuşmacılarda ( AKP ve MHP ) Milletvekilleri gündemle ilgili konuşmalar yapsalardı. Kongre salonun da hoş olmayan şeyler yaşandı ve Trabzon sevdalısı hemşerilerimiz bu olayların ceyran etmesiyle birlikte salonu terk ederek zaten kirli ellerin üzerinde olduğu Bahçelievler Trabzon derneğinin seçimini protesto ettiler. Bu durum Trabzon'a ve Trabzon'lulara hiç yakışmadı. Biz Trabzon'lular sayın Selami Aykut'u böyle mi veda ettirecektik?
    Kalite bir niteliktir sizler ne kadar Tabzon'un meselelerine  vakıf ve hakimsiniz? Trabzon'un Tarihi ve kültürel değerlerini bilmeyenler bölgenin florasını (Bitki) ve faunasını (Hayvan) yapısını tanımayanlar, yayla turizminden haberdar olmayanlar, denizinin ürünlerini bilmeyenler, ırmaklarını tanımayanlar nasıl olur da biz Trabzon'uz diyebilirler? Göç veren bu şehrin insanını nasıl mutlu ederiz diye projesi olan kaç insan var acaba. İşte böyle gergin bir ortamda geçen Bahçelievler Trabzon kongresi yeni başkanını seçti. Sayın Timur Şahin beyefendiye ve yönetim kuruluna yapacağı çalışmaları için üstün başarılar diliyoruz bu yapılanlardan umarız Trabzonlu hemşerilerimiz mutlaka ders çıkartır. Umarım Bize Her Yer Trabzon Olur..
   Sonuç olarak Trabzon kaybetti Trabzonlular kaybetti fakat dik ve onurlu duruşuyla sayın Selami Aykut kazandı. Gelecek senin istikbal senin sevgili Selami Aykut başkan?
 

YORUMLAR